fbq
Uutiset
04.10.2019 07:12
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Mika Ilmenistä julkaistaan kirja.
Vuosia vankilassa viruneesta vapaaottelulegenda Mika ”Immu” Ilménistä raju paljastuskirja: ”Voi poikia oikeusjuttuja!”
Uutiset
04.10.2019 07:12
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska kertoi viime syksynä, että entinen vapaaottelutähti Mika ”Immu” Ilmén, 48, vapautui Sörkan vankilasta istuttuaan siellä vuosien tuomion törkeästä huumausainerikoksesta. Immu nousi julkisuuteen vuonna 2010 Jim-kanavan Sali-ohjelmasta.

– Olin jo ohjelman kuvausten aikaan Cannonball MC:n kunniajäsen, mutta se salattiin katsojilta. Kun jouduin tutkintavankeuteen, olin hierarkiassa jo kakkosmies eli asekersantti, Immu paljasti.

Seiska tapasi Immun uudestaan viime viikolla. Hyväntuulinen mies kertoi elämän hymyilevän.

Lue myös: Vankilasta vapautunut vapaaottelulegenda Mika ”Immu” Ilmén hylkäsi päihteet ja jengielämän – ”Asiat menevät paremmin niin!”

En kaipaa jengiä!

Immu on vapauduttuaan kritisoinut jengielämää. Hän myös sanoo sen olevan osaltaan historiaa.

Historia ei kuitenkaan jätä Immua rauhaan, vaan oikeastaan päinvastoin. Miehen elämästä kertova Immu-kirja julkaistaan lokakuussa. Kirjan on kirjoittanut rikostoimittaja Jarkko Sipilä.

– Kirja on elämäkertateos villistä nuoruudestani. Silloin huumeet olivat heroiinia ja Honda-liigakin oli voimissaan. Kerron elämästäni muun muassa torpedona, liivijengiläisenä ja vapaaottelijana.

Lue myös: Cannonballin ex-upseeri myy gangsterikorunsa pois – kaulaketjussa huimat 288 timanttia – ”Noloa pitää tämmösiä!” - katso kuva!

Immu tietää, ettei kirjaa tulla katsomaan hyvällä kaikissa piireissä.

– Kaikki eivät tule tykkäämään kirjastani, vaan se voi poikia jopa oikeusjuttujakin. Teen selvän pesäeron entiseen kerhon johtoon, mikä tulee monelle yllätyksenä. Saan taatusti lisää vihamiehiä entisten lisäksi!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »