Sanna Suutari kertoo päihdeongelmastaan.

Vuosia sairaalahoidossa ollut kohukaunotar Sanna Suutari päihdeongelmastaan: Kokeilin huumeita!

22.01.2019 16:04

Tosi-tv-ohjelmissa Viidakon tähtöset ja Aurinkorannan tähtöset nähty kohukaunotar Sanna Suutari, 41, paljasti viime viikolla Seiskalle sairastavansa paranoidista skitsofreniaa, jonka johdosta hän on asunut vuosia sairaalassa.

Lue myös: Kohukaunotar Sanna Suutarin pysäyttävä paljastus: ”Minulla on paranoidinen skitsofrenia” – asunut jo vuosia psykiatrisessa sairaalassa!

Sanna myöntää, että hän pilasi elämänsä viinalla.

– Minulla oli vakava alkoholiongelma. Kierre vei mukanaan. Huumeita olen kokeillut, mutta en ole ollut narkkari tai lääkekoukussa, hän vakuuttaa.

– Vaikka ulosmeno pelottaa, otan jonkun kaverin tuekseni kaupungille. Kesällä kävimme Korkeasaaressa retkellä. Täällä osastolla meillä on kivat musiikki- ja peliryhmät. Tänään pelataan bingoa ja huomenna on levyraati.

Lue myös: Psykiatrisessa sairaalassa asuva kohukaunotar Sanna Suutari avautuu mielenterveysongelmistaan: Kuulen pahoja ja pelottavia ääniä!

Sanna sanoo odottavansa ystävänsä Johanna Tukiaisen vierailua. Kohukaunottaret ovat tunteneet toisensa jo 20 vuotta.

– Johanna antoi minulle lahjaksi tällaisen hopeisen kaularistin, jossa on zirkoneita. Ja jouluna sain Johannalta tämän fleece-oloasun, eikö olekin kiva?

Lue myös: Paranoidinen skitsofrenia vei kohukaunotar Sanna Suutarin sairaalaan: Väärä lääkitys lihotti 20 kiloa – ”Pudotin puolessa vuodessa 25 kiloa”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!