fbq
Uutiset
23.08.2018 19:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tiina Jylhä
Voro yritti viedä Tiina Jylhältä aurinkolasit ja lompakon - sai turpiinsa!
Uutiset
23.08.2018 19:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi tänään (23.8.) kauneusyrittäjä Tiina Jylhän ja hänen aviomiehensä Tapani Valkosen selvinneen Tapen dopingrikosjupakan myötä tulleesta aviokriisistä.

Tape pidätettiin toukokuussa dopingainerikoksesta epäiltynä, ja samalla Tiina sai kuulla, että hänen miehellään olisi ollut yli vuoden mittainen salasuhde kuusikymppiseen lappeenrantalaisnaiseen.

LUE LISÄÄ: Avioliitto oli koetuksella: Tiina Jylhä ei usko väitettä Tape Valkosen salarakkaasta!

Tiina ei saanut puolitoista kuukautta kestäneen tutkintavankeuden aikana olla aviomieheensä missään yhteydessä, mutta nyt pariskunta on selvittänyt asiansa.

Voro jäi Tiinalle kakkoseksi

Keskiviikkona (22.8.) Tape kertoi Facebookissa vaimonsa joutuneen käsirysyyn "hupparipäisen hyypiön" kanssa, joka oli yrittänyt varastaa hänen lomppakkonsa ja aurinkolasinsa.

Sattuipa tänään taas asia, joka kummastuttaa. Nimittäin Tiina soitti hyvin kiihtyneenä minulle, että joku hupparipäinen hyypiö yritti varastaa hänen laukustaan lompakon, Tapani kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

- Tiina huomasi yrityksen ja havaitsi hyypiön saaneen jotain käteensä. Rouva jätti vetämänsä lentolaukun siihen ja juoksi varkaan kiinni sillä seurauksella, että syntyi käsirysy. Sen verran on Tiina säkinlyömistä ja Juho Haapojan matseja seurannut, että hopeamitali tarjottiin vorolle. Kadulla olivat voron lisäksi Tiinan Vuittonin aurinkolasit koteloineen. Lasit päätyivät takaisin rouvan laukkuun ja voro otti Ritolat nenä hellänä, Tapani kertoo nauru-emojin kera.

Lue lisää Tiinasta ja Tapesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »