Matti Nykänen panttasi arvokkaat palkintonsa.

Voittopokaali tuhkakuppina! Matti Nykänen panttasi arvokkaan palkintonsa – ”Neljä kaljaa maksamatta!”

15.09.2019 04:34

Seiska paljasti aikaisemmin mäkilegenda Matti Nykäsen historista löytyneen aikansa kohuliikemiesten Carl Danhammerin ja Petteri Jussilan kanssa solmitun salatun managerointisopimuksen.

Lue lisää: Seiska löysi salatun riistosopimuksen! Matti Nykästä kiristettiin härskisti!

Mäkimies ja kohuliikemiehet tekivät toisenkin sopimuksen, joka koski Matti Nykäselle palkintoina kertyneitä pokaaleita ja lautasia. Arvokisamitalit olivat tallessa, mutta pokaalit ja lautaset olivat pitkin maailmaa mikä missäkin.

– Sovittiin, että haetaan pois maljakot ja lautaset ja sijoitetaan ne Tampereella jonnekin. Matti sanoi, että ei niitä Tampereelle sijoiteta, vaan hän vie ne Jyväskylään, Carl ”Calle” Danhammer sanoo Seiskalle.

Carl ”Calle” Danhammer oli Matti Nykäsen manageri.
Carl ”Calle” Danhammer oli Matti Nykäsen manageri.

 

Lue myös: Ryyppääminen kiellettiin kohusopimuksella! Matti Nykäsen manageri Carl Danhammer: ”Se on tänäkin päivänä voimassa!”

Calle muistelee, että Nykäsen pokaaleita oli baareissa Jyväskylässä, Mikkelissä ja Lahdessa.

– Niitä oli pubit täynnä. Yhdessä karaokebaarissa oli Garmisch-Partenkirchenistä saatu valtava pytty tuhkakuppina. Se oli kanissa siellä, kun Matilta oli jäänyt neljä kaljaa maksamatta. Ostin pytyn pois, ja Petteri Jussila sanoi, että hän vie sen talteen. En tiedä, missä se nyt on.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Sami Hernesaho
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!