JVG

Voitteko luottaa uusiin ihmisiin, Jare ja VilleGalle? ”Osaan pelata nykyään fiksummin, jos joku tulee kylkeen kiehnämään!”

19.08.2019 12:09

Supersuosiosta nauttiva räppiduo JVG ei anna kuuluisuuden vaikuttaa elämäänsä liikaa.

Etenkin nuoret aikuiset tunnistavat Jare Brandin ja VilleGallen kaikkialla, ja uusia kavereita riittää. Kaikkien syyt tutustua eivät kuitenkaan ole aina vilpittömiä.

– En ole silti ikinä ajatellut, että ihmisiin olisi vaikea luottaa. Olemme molemmat sosiaalisia ja tutustumme uusiin ihmisiin koko ajan. Jos on hyvä tyyppi, niin mikäs siinä, Jare sanoi Seiskalle Street Hockey Tourin hyväntekeväisyysottelussa hiljattain.

Lue myös: JVG:llä tänä vuonna yksi erikoistoive takahuoneraiderissaan: ”Siinä saa ajatukset hetkeksi muualle!”

VilleGalle kertoi oppineensa tunnistamaan toisten motiivit tutustumiseen.

– Osaan pelata nykyään fiksummin tilanteet, joissa joku tulee kylkeen kiehnäämään hyötyäkseen. Tiedämme, ketkä ovat oikeita ystäviämme ja ketkä ovat jotain muuta.

Lue myös: Seiska selvitti JVG-räppäreiden bisneskuviot – Jare on VilleGallea taitavampi raha-asioissa!

Tauko teki hyvää

JVG julkaisi uuden RATA/RAITTI-albuminsa kesäkuussa. Seitsemännen albumin tekeminen oli Jarelle ja VilleGallelle monella tavalla uudenlainen kokemus.

– Ensimmäistä kertaa pidimme keikkataukoa ja keskityimme albumiin. Aikaisemmin olemme tehneet albumimme ollessamme kiertueella, mikä on ollut aika raskasta, VilleGalle kertoi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!