Camilla Rauhala

Voimanoston maailmanmestari Camila Rauhalasta kuoriutuu seksikäs rokkari – ”Ulkonäkö vaikuttaa musabisneksessä!”

05.04.2020 22:01

Hulppean persoonallisella ulkonäöllä varustettu moniosaaja Camilla "Camy" Rauhala, 41, on moninkertainen fitness-urheilun maailmanmestari ja myös voimanoston maailmanmestari. Lisäksi hän toimii laulaja-lauluntekijänä jo kansainvälistäkin suosiota saavuttaneessa Night Nurse -punkrockbändissä.

Ahkerasti salilla

Camillan lyhyttä mutta vantteraa ulkomuotoa katsellessa ei ole kahta kysymystä siitä, etteikö tämä rokkimimmi kävisi punttisalilla ja äärimmäisen ahkerasti.

– Treenaan neljä kertaa viikossa voimakaudella. Kun valmistaudun kisoihin, treenimäärä nousee kahteen kertaan päivässä kuudesti viikossa.

Camilla sanoo elävänsä joka päivä urheilijan elämää.

– Jotkut voivat ajatella, että onpas kurinalaista touhua, mutta minulle tämä on elämäntapa, enkä koe sitä mitenkään rajoittavaksi. Kun on juhlien aika, sitten juhlitaan!

Camilla treenaa punttisalilla kaksi kertaa päivässä, kuusi kertaa viikossa. –  Tämä on elämäntapa.
Camilla treenaa punttisalilla kaksi kertaa päivässä, kuusi kertaa viikossa. –  Tämä on elämäntapa.

 

Päämäärätietoinen treenaaminen on tuottanut myös valtakunnallista ja maailmanluokan tulosta.

– Jos totta puhun, niin en tiennyt aikoinaan, että minussa on erittäin vahva kilpailuvietti. Se ikään kuin pulpahti esiin, kun aloin kilpaurheilla. Kehittyminen ja parempaan pyrkiminen näkyy kaikessa mitä teen, oli kysymyksessä sitten voimanosto, musiikki, tatuointityöni tai vaikkapa äitinä oleminen yhdeksänvuotiaalle pojalleni.

Camilla on punkrockbändinsä Night Nursen laulaja-lauluntekijä. – Päivisin urheillaan, öisin rokataan!
Camilla on punkrockbändinsä Night Nursen laulaja-lauluntekijä. – Päivisin urheillaan, öisin rokataan!

 

Lue myös: Maailman vahvin punk-laulaja! Tamperelaiskaunotar Camilla Rauhala on moniosaaja: ”Päivisin urheillaan ja öisin rokataan!”

Keikkasetti kuin maraton

Keikkalavoille bändinsä kanssa mennessään Camilla käyttää sumeilematta hyväkseen lihaksikkaaksi treenattua kehoaan. Välillä päällä on lyhyt minihame, korkeat korot ja niukin naukin uhkean ylöosan peittävä paitariepu, toisella kertaa voimarokkari sonnustautuu tiukkaan koko vartalon peittävään mustaan nahka-asuun.

– Raaka fakta on kuitenkin se, että ulkonäkö vaikuttaa hyvinkin paljon musabisneksessä. Useimmiten hyvät biisit ja karisma eivät yksin riitä. Lavalla pitää olla myös hyvännäköinen, ja se tuo itsevarmuutta.

– Raaka totuus on, että ulkonäkö vaikuttaa hyvinkin paljon musabisneksessä, Camilla tietää.
– Raaka totuus on, että ulkonäkö vaikuttaa hyvinkin paljon musabisneksessä, Camilla tietää.

 

Urheilu ja rokkikeikat tukevat toinen toisiaan.

– Keikkamme ovat niin energisiä ja hikisiä, että puolentoista tunnin setti vastaa jo melkein maratonia! Hymyni on kuitenkin yhtä leveä niin keikka- kuin fitness-lavallakin.

Leipätyönsä tatuointitaiteesta Camilla löysi sattumalta.

– Olin saanut tatuointivälineet haltuuni puolivahingossa, ja kun kaverini näkivät joitakin piirroshahmotelmiani, he sanoivat heti, että tuossa on Camilla sinun homma. Nyt minulla on ollut Tampereella oma studio jo 17 vuotta.

– Sain ensimmäisen kaksipyöräisen bensavehkeen 12-vuotiaana. Myöhemmin minusta tuli harrikkamimmi, Camilla tokaisee jyhkeän kulkupelinsä päällä.
– Sain ensimmäisen kaksipyöräisen bensavehkeen 12-vuotiaana. Myöhemmin minusta tuli harrikkamimmi, Camilla tokaisee jyhkeän kulkupelinsä päällä.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Kai Merilä
Kuvat: Atte Kajova ja Night Nurse

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!