Katso kuvat!
pIRITTA

Voi, miten söpöt karvakamut! Eronnut Piritta Hagman otti koiran- ja kissanpennun - melkoisia rotuyksilöitä! Katso kuvat!

Uutiset | 03.09.2018 18:33

Jääkiekkouransa päättänyt Niklas Hagman ja hänen tv-juontajanakin tunnettu missivaimonsa Piritta Hagman hakivat avioeroa viime maaliskuussa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

LUE LISÄÄ: NIKLAS HAGMAN JA PIRITTA-VAIMO EROAVAT YLI 10 VUODEN JÄLKEEN – NÄIN UPEA OLI PARIKYMPPINEN KESÄMORSIAN! 

Instagramin mukaan Piritta on eron jälkeen hankkinut itselleen kaksi uutta perheenjäsentä. Hänellä oli ennestään melkein 14-vuotias yorkshirenterrieri Chloe.

- Tämä hurja ja hirmuinen pikku-ukko liittyy perheemme kokoonpanoon muutaman viikon kuluttua ja jo nyt onnesta sykkyrällä oleva ottoäiti kiittää aivan äärettömän hurmaavaa ja kilttiä Lara-mammaa ihanasta tissiposkesta, Piritta postasi tililleen toukokuussa.

Lucky-nimisen parsonrusselinterrierin lisäksi Hagmaneille muutti bengalinkissa Felix. Tämä rotu ei ole halvimmasta päästä, sillä pennusta saa pulittaa 1 000 eurosta jopa 2 500 euroon.

KATSO MYÖS: VANHA SUOLA JANOTTAA?! ERONNEET NIKLAS JA PIRITTA HAGMAN POISTUIVAT HELSINGIN YÖSTÄ YHTÄ MATKAA – PALJASTAVA PAPARAZZIKUVA!

Koska kaksi karvavauvaa on vieläkin parempi kuin yksi... ja yksi kiipeilypuu sopii purulelujen ja kirjojen keskelle siinä missä mun (pölyä keräävät) treenikamanikin, niin saanko esitellä: Felix (Kuukausi forever-kotiin saapumiseen!)

Piritta kuvailee karvakamujaan "pikkukrokotiiliksi"...

- Shhhh... Lucky nukkuu.  Riehupetteri jo 10 viikkoa ja vaikka olis todella kiva nauttia tästä söpöstä pentuvaiheesta vielä vähän pitempäänkin, niin en malta odottaa, että pikkukrokotiilin ikenet lakkaavat kutiamasta...
 
 

Onneksi kaksikko näyttää tulevan mainiosti toimeen keskenään.

Olen repinyt peliverkkarini useaan otteeseen irrottaessani pienet hampaat ja koko krokotiilin roikkumasta niistä samoista peliverkkareista... Kaikki paremmat matot joutuvat olemaan vielä kuukausia (loppuelämän?) varastossa... Parketti, muutamat huonekalut ja seinälistat saattavat vaatia jossain vaiheessa paikoittain uusimista... Mutta sitten on tämä, Piritta toteaa hellyttävän otoksen kuvatekstissä.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!