Uutiset

Voi ei! Sofia Belórfin klo 05:n tapahtumista kertova aamukuva närkästyttää somessa: "Eihän tänään ole aprillipäivä?"

10.07.2020 13:57

Julkkiskaunotar Sofia Belórf, 30, on aloittanut tänään (10.7.) perjantai-aamunsa ahkerasti ja tehokkaasti.

Sofia julkaisi Instagram-tilillään upean otoksen itsestään ja kertoi asiallisesti päivän agendastaan.

- Olis ihanaa aloittaa tääkin kaunis kesäaamu näin; hyvin levänneenä sporttaillen, mutta sen sijaan aloitin sen kylppäreiden siivoamisella 5am, Sofia toteaa kuvateksissään.

Naisen someseuraajat eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä kuvavalintaan, vaan vaativatkin nyt Sofiaa julkaisemaan kuvia itse siivoushetkestä.

Sofia sai kuvaansa nimittäin muun muassa seuraavia kommentteja:

Olisi hienoa nähdä kun todella teet jotain on se salilta tai kun "siivoat".. mutta ei.. kuvaat kuvitelllun tilanteen ja ainahan kirjoitttaa voi mitä haluaa..

Eihän tänään ole aprillipäivä??

Siivous kuvaa kehiin Soffi

Pistäpä kuva siivouksesta

Kun kerrot tekeväsi jotain niin silloin yleensä julkaistaan kuva tilanteesta...kun olet salilla niin seisot laitteen vieressä tekemättä mitään..eli pääasia kuvassa olet sinä ei tilanne..

- Kaikki me tiedämme et olet kaunis ja upea vartaloinen mut olis kiva jos jakaisit välillä kuvia kun siivoat ja teet ruokaa yms, vai tarviiko sun edes tehdä?

Sofia oli myös päivittänyt materiaalia Instagramin videotarinaansa, jossa hän kertoi kello 06.29 aamuaskareidensa edistyneen.

- Surkeiden yöunien saga jatkuu. Olen jo tähän aamuun siivonnut kylppärit, vastaillut viestit/meilit ja järjestellyt kaappeja. Nyt odotan, että on inhimmillinen aika alkaa kolistelemaan ja tehdä meille aamupala, hän kirjoittaa.

Sofia on suhteessa liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Sofia Belórf

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!