Uutiset

VilleGallelta yllättävä paljastus: tunnustautuu murehtijaksi, eikä osaa aina nauttia suosiostaan: – ”Oli niin pitkään sellaista taistelua!”

23.09.2019 15:01

Energinen, iloinen, hersyvä ja nauravainen. Siinä joitakin termejä, jotka varmaankin tulevat useimmilla mieleen puhuttaessa JVG-rapduon toisesta osapuolesta, VilleGallesta.

Kuten monien muidenkin esiintyvien taiteilijoiden kohdalla, myös VilleGallen tapauksessa hyväntuulisen ja itsevarman artistiminän takana lymyilee toisinaan toisenlainen Ville. Vain elämää -kollegat kuvailevat häntä muun muassa ujoksi ja syvälliseksi pohdiskelijaksi. Seiskalle tunnustautuu myös tietynlainen murehtijatyyppi.

Lue lisää: VilleGalle oli polttaa itsensä loppuun – Vain elämää -tähti paiskasi mikrofonin lattialle ja poistui kesken keikan!

– Totta kai. Se oli kuitenkin niin pitkään sellaista taistelua, että saisi jalan kunnolla musabisneksen ovenväliin ja jengi ottaisi meidät hyvin vastaan... VilleGalle funtsii Seiskan haastattelussa.

– On ollut työn alla, että oppisin nauttimaan asioista. Että välillä pysähtyisi tsiigaamaan, mitä kaikkea on saatu aikaan. Sikälikin se viime kevään keikkatauko teki hyvää. Oli hyvä ottaa vähän etäisyyttä asioihin.

Lue myös: VilleGallelta harvinaisen suorasanainen avautuminen – kertoo Vain elämää -jaksossaan tiukasta isästään: ”Tuli aina sellainen fiilis, ettei mikään riitä”

VilleGalle ei ole kuulemma koskaan pelännyt suosion hiipumista. – En ole, mutta kilpailu on niin kovaa, että kovaa pitää tehdä töitä, jos meinaa pysyä huipulla.
VilleGalle ei ole kuulemma koskaan pelännyt suosion hiipumista. – En ole, mutta kilpailu on niin kovaa, että kovaa pitää tehdä töitä, jos meinaa pysyä huipulla.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!