Katso kuvat!
VilleGalle muotipoliisin ruodittavana.

VilleGalle on ysäritrendien edelläkävijä – Seiskan muotipoliisi arvioi räppärin tyylin!

19.04.2019 19:58

JVG:n räppäri VilleGalle tunnetaan persoonallisesta ja huomiota herättävästä pukeutumisestaan. Seiskan muotipoliisi arvioi suosikkiräppärin tyylin.

Kuin pääsiäistipu!

VilleGalle

VilleGalle on tunnettu urheiluhulluudestaan, ja hän pukeutuikin vuonna 2018 Ruotsin jalkapallojoukkueen pelipaitaan muistuttaen hieman pääsiäistipua. Asu oli pirteä, mutta Muotipoliisi antaa miinusta huonosti istuvista housuista.

Arvosana: 7.5

Lue myös: Uuh, VilleGalle ja Veronica-rakas viettivät helliä hetkiä lentokentällä: piiloutuivat ovelasti paparazzilta – kuvat!

Tyylilleen uskollinen!

VilleGalle

Merkkiuskollinen VilleGalle pukeutuu vapaa-aikanaan rennosti. Vekkuli persoonallisuus näkyy myös arkivaatteissa, ja verryttelyasun kaveriksi hän oli pukenut leopardikuosisen tekoturkin. Kaikin puolin toimiva kokonaisuus!

Arvosana: 10

1990-luvun poikabändikampaus!

VilleGalle

VilleGallen yllä on jo vuosia nähty taas pinnalla olevia ysäritrendejä. Vuonna 2017 räppäri suosi punaisella matolla tyyliä, johon kuuluu poikabändikampaus, joka sai alkunsa muun muassa ysäribändi Backstreet Boysista.

Arvosana: 8,5

Lue myös: Tyttöystävät mustasukkaisia! JVG:n suosikkiräppäreiden ökyharrastus laajeni ulkomaille – ”Siitä on tullut kotona sanomista!”

Oi, mikä  kuoropoika!

VilleGalle

Vuonna 2012 JVG:n pojat nappasivat Emma-gaalasta Vuoden tulokas -pystin. Keltaiseen paitaan ja rusettiin pukeutunut VilleGalle oli syötävän söpö tyylissään. Vuosien aikana miehen tyyli on kehittynyt, ja hän on löytänyt selvästi mieleisensä.

Arvosana: 7

Vihreä herrasmies!

VilleGalle

Vuonna 2016 VilleGalle nähtiin Emma-gaalassa smaragdinvihreässä puvussa, jonka kruunasi liivi. Vihreä sopi täydellisesti rap-artistin vaaleisiin piirteisiin. Miinusta ropisee valkoisista tennareista, jotka tekivät muuten tyylikkäästä kokonaisuudesta arkisen.

Arvosana: 9

Takametsien jätkä!

VilleGalle

VilleGallen päällä nähty asu oli yhdistelmä kaupunkilaisuutta ja ronskia takametsien jätkää. Huomiota herättävät voimakkaan väriset tennarit, jotka hyppäävät silmille muuten niin maanläheisestä kokonaisuudesta. Toisaalta, juuri tämä on osa VilleGallen persoonaa.

Arvosana: 6+

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!