Uutiset

VilleGalle avautuu urheiluharrastuksestaan – JVG-tähdellä oma huone HIFK:n harjoitushallissa: ”Puran aggressioni jäällä!”

28.04.2018 08:31

JVG-räppärikaksikon toinen osapuoli Ville Galle, 30, nähdään kiekkokaukalossa monta kertaa viikossa. Ville treenaa hyväntekeväisyysjoukkue Pietarinkadun Oilersissa sekä PME-levy-yhtiön omalla jäävuorolla. Räppäri ravaa Helsingin Nordiksen harjoitushallissa niin usein, että hänellä on siellä oma huone, jossa säilyttää lätkätavaroitaan.

– Olen ammatiltani ilmastointiasentaja, ja täällä on ilmastointihuone, jossa on ainoastaan minun kamani odottamassa. Vaksi tulee aina avaamaan oven, että saan tavarani sieltä, Ville naureskelee jäähallissa lätkän MM-kisojen C Moren ja Maikkarin inserttikuvauksissa.

Lue myös: Näin kaatuu VilleGalle! Julkkiskiekkoilijat hassuttelivat MM-kisojen lätkäkuvauksissa – katso hauskat kuvat!

Nuorin joukkueessa

JVG nauttii suursuosiota, joten keikkaa riittää ympäri Suomea. Vastapainona kiireiselle keikkaelämälle on aktiivinen urheilu.

– Kiertueella on sellaista kököttämistä ja epäterveellistä ruokaa, joten haluan pysyä hyvässä kunnossa. Urheilu on tärkeää minun päällekin, että saan ajatukset pois. Kun tulen jäähallille tunniksi, saan purkaa kaikki aggressiot ja voin mennä jälleen hyvillä mielin toimistolle.

Lue myös: JVG:n VilleGallella jättitulot – firma hävisi Jarelle!

Ville on ollut useita vuosia mukana Pietarinkadun Oilersissa.

– Olen edelleenkin nuorin joukkueessa. Lätkää pelaavia viihdetaiteilijoita on vaikea löytää joukkueeseen, Ville harmittelee.

Lue myös: Kääk, superromanssi on nyt virallisesti totta?! VilleGalle lähetti somessa julkisen rakkaudentunnustuksen YouTube-tähti MariieVeronicalle - katso!

Loma ennen festareita

JVG:ltä ilmestyi viime vuonna ilman ennakkomarkkinointia uusi albumi, jonka kappaleet menivät välittömästi listojen kärkeen. Tulevana kesänä räppärikaksikolle on luvassa yli 30 festarikeikkaa.

– Olemme tehneet ihan hirveästi keikkaa. Otan varmasti loman ennen festareita, koska on pakko saada levättyä. On vaikea myöntää itselle, että on väsynyt ja tarvitsee lomaa – ei voi vain painaa vuodesta toiseen kovalla teholla.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!