fbq
Ville Virtanen luo uraa Ruotsissa - tv-sarja myytiin jo Jenkkeihin! | Seiska
Uutiset
09.01.2015 14:36
Teksti: Toni Keränen|Kuvat: Timo Korhonen
Ville Virtanen luo uraa Ruotsissa - tv-sarja myytiin jo Jenkkeihin!
Ville Virtanen luo uraa Ruotsissa - tv-sarja myytiin jo Jenkkeihin!
Uutiset
09.01.2015 14:36
Teksti: Toni Keränen|Kuvat: Timo Korhonen

Ville Virtanen on mukana Nelosen Vino Shown toisellakin kaudella tänä keväänä. Muuten Ville kuitenkin keskittyy ennen kaikkea Ruotsin markkinoille. Hän on asunut viime elokuusta lähtien Göteborgissa vaimonsa, näyttelijä-laulaja Birthe Wingrenin kanssa.

– Birthe sai kiinnityksen Göteborgin oopperaan ja sen tiimoilta asumme Ruotsissa ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Minulla on Ruotsissa hyvä agentti ja olen saanut koko ajan uusia koekuvauksia, Ville kertoo.

 

Villen tv-sarja myyty USA:han

Työt eivät ole jääneet pelkkiin koekuvauksiin, vaan Ville nähdään lähitulevaisuudessa kahdessa näkyvässä ruotsalaistuotannossa.

– Jordskott-rikossarja alkaa Ruotsin SVT-kanavalla helmikuussa. Odotan siltä paljon, sillä sarja on myyty jo isolle amerikkalaiselle tv-kanavalle ja siitä odotetaan Ruotsissa suurta menestystä. Keväällä tulee myös ensi-iltaansa elokuva Flocken, joka pääsi Berliinin elokuvajuhlien Generation 14 plus -kilpailusarjaan, Ville hehkuttaa.

 

Tuotannoille annetaan aikaa

Ville toivoo saavansa jalansijaa Ruotsin tv- ja elokuvamaailmassa.

– Näiden ensimmäisten roolien jälkeen näkee, miten asiat lähtevät rullaamaan. Työskentely Ruotsissa ei eroa Suomesta, mutta isoissa ja hyvissä tuotannoissa on enemmän aikaa. Esimerkiksi Jordskott-sarjassa jokaista jaksoa kohden oli 12 kuvauspäivää, Suomessa saman joutuu valitettavasti tekemään viidessä päivässä, Ville valaisee.