Ville Valon Jonna-exä nai Suomi-punkin ikonin!

Uutiset | 16.09.2015 16:10

HIM-yhtyeen laulajan Ville Valon kanssa 2000-luvun alkupuolella seurustellut Jonna Nygren on mennyt naimisiin kitaristina ja basistina tunnetun Rane Raitsikan eli Harri "Rane" Jäntin kanssa.

Samalla hän vaihtoi nimekseen Jonna Nygren-Jäntti.

Perheeseen kuuluu kaksi lasta: 3,5-vuotias Leevi ja 1,5-vuotias Lila.

 

Elämällä uusi suunta

Jonna nousi julkisuuteen 1990-luvulla legendaarisen MoonTV:n juontajana, ja hän veti myös heviohjelmaa MTV-musiikkikanavalla.

Erottuaan Ville Valosta ex-malli kärsi masennuksesta, anoreksiasta ja päihdeongelmista, ja joutui pitkäksi aikaa vieroitushoitoon.

Vuonna 2007 Seiska uutisoi Jonnan avioituneen Helsingin Sörnäisten vankilassa elinkautistuomiota murhasta istuneen miehen kanssa. Liitto kuitenkin kesti vain puoli vuotta.

 

Hurahti fitnessiin

Nyt Jonna on opiskellut ravintoneuvojaksi ja elää terveellisesti. Me Naisten mukaan hän on ollut seitsemän vuotta raittiina ja aloitti tänä syksynä vuoden mittaiset liikunta- ja terveystieteen opinnot.

Viime keväänä kaunotar kisasi yli 35-vuotiaiden Bikini Fitness -sarjan Suomen mestaruudesta, mutta ei sijoittunut kuuden parhaan joukkoon.

 

Kuuluisa kitaristi

Suomi-punkin ikoninakin tunnettu Rane Raitsikka on soittanut monissa tunnetuissa yhtyeissä, kuten Lamassa, Smackissa, Unicefissa, Ballsissa, The Hangmenissa ja Problems?:ssa. Myös hän on kentonut julkisuudessa avoimesti päihdeongelmastaan ja katkaisuhoidostaan.

Rane asui Los Angelesissa vuosina 1989-2010 ja oli naimisissa Shannon Campbellin kanssa.

Viime vuosina mies on soittanut kitaraa Notkea Rotta- ja Atomirotta-yhtyeissä.

Hän on laulaja Mannan veli. Manna puolestaan seurusteli aiemmin HIMin kitaristin Linden eli Mikko Lindströmin kanssa.

 

Seiska onnittelee hääparia!

 

 

 

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!