fbq
Uutiset
14.05.2018 22:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
viivi pumpanen
Viivi Pumpaselle levytyssopimus – samassa tallissa Idols-tähti ja suomalaisille huippunimille kappaleita tehnyt biisinikkari!
Uutiset
14.05.2018 22:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Missi, juontaja, näyttelijä ja nyt myös muusikko. Viivi Pumpanen paljastaa sosiaalisessa mediassa solmineensa levytyssopimuksen suomalaisen FinRecordsin kanssa. 

Lue lisää: Missi-juontaja Viivi Pumpanen ja Tappara-tähti Otso Rantakari: Suhdesalailu päättyi – hehkuvat onnea iloisessa yhteiskuvassa!

- Hei vitsi kohta alkaa tapahtumaan jänniä! Elämä on suuri seikkailu täynnä upeita löytöjä ja tää on ehdottomasti mulle yksi huikeimmista ja samalla jännittävimmistä kokemuksista. Kiitos @finrecords_ kun näytitte ja avasitte mulle tien tähän huikeaan musiikin maailmaan. Tulevaa odotellessa, onnellinen Viivi kirjoittaa Instagramissa. 

Samassa levy-yhtiössä vaikuttavat muun muassa Jani Wickholm, joka nousi kuuluisuuteen Idols-ohjelmasta. Hän sijoittui toiseksi Hanna Pakarisen jälkeen. Listoilla on myös Antti Kleemola, joka tunnetaan lahjakkaana laulaja-lauluntekijänä. Hänen tekemiä kappaleitaan on kuultu muun muassa Suvi Teräsniskan, Laura Voutilaisen, Pate Mustajärven ja Paula Koivuniemen tulkitsemana. 


Tilaa Seiskan uutiskirje! »