Viivi Pumpanen viihtyy luonnossa.

Viivi Pumpanen tunnustautuu luontohihhuliksi – ”Elämäni saattaa vaikuttaa tylsältä!”

26.03.2019 07:49

Viivi Pumpanen, 30, nousi julkisuuteen hänen voitettuaan Miss Suomi -kisat vuonna 2010. Yhdeksän vuoden aikana näyttävä kaunotar on rakentanut itselleen maineikkaan uran, johon kuuluu juontotöiden ja näyttelemisen lisäksi nykyään myös musiikki.

Lue myös: Viivi Pumpasen ensimmäinen sinkku ilmestyi - ainakin melkein: teknisten ongelmien vuoksi biisi puuttuu suoratoistopalveluista!

Viivi julkaisi Elämännälkäinen-debyyttisinglensä viime kesänä. Vastaanotto oli niin hyvä, että se pääsi ehdolle tämän vuoden Iskelmä gaalassa.

Uutta musiikkia Viiviltä on tulossa lähiaikoina.

– Musiikkini on hyvin henkilökohtaista, ja saan purkaa siihen syvimpiä tuntemuksiani, Viivi kertoo Posse-ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Viivi on jo kolmatta vuotta mukana Possessa. – Täytyy  olla hieman yllytyshullu, että sopii tähän porukkaan!
Viivi on jo kolmatta vuotta mukana Possessa. – Täytyy  olla hieman yllytyshullu, että sopii tähän porukkaan!

 

Lue myös: Missi-juontaja Viivi Pumpanen ja Tappara-tähti Otso Rantakari: Suhdesalailu päättyi – hehkuvat onnea iloisessa yhteiskuvassa!

Viivin sydäntä lähellä on luonto, jonne hän saa karistettua arjen kiireen. Vaellusreissut Lappiin ja kotimetsään ovat kaunottaren henkireikä.

– Ulkopuolisten silmin työn ulkopuolinen elämäni saattaa vaikuttaa tylsältä. Olen tällainen luontohihhuli, joka saa voimaa metsästä.

Viivin sukujuuret ovat Sodankylässä, jossa hän vietti lapsuutensa lomia.

– Käyn siellä edelleen sukuloimassa, ja monet parhaat ystäväni asuvat edelleen Lapissa. Paikka pysyy aina sydämessäni.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Timo Korhonen ja Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!