ViiviPumpanen

Viivi Pumpanen oli Turussa terroritekojen aikaan: Esiintyminen oli tiukka paikka

24.08.2017 11:29

Posse-sarjasta tutun ex-missi Viivi Pumpasen, 29, kesä taittui Turussa Samppalinnan kesäteatterissa. Viivi oli mukana Rakkauden autokorjaamo -nimisessä musiikkikomediassa.

- Katsoin jo lapsena Kummeleita, joista tuli lopulta esikuvani komediaa ja sketsejä harjoittaessa. Rakkauden autokorjaamo -komediassa isääni esitti Heikki Silvennoinen, josta tuli lopulta minun sydänystäväni. On aivan mahtavaa saada oppia omalta esikuvalta. 

Komedianäytelmä esitettiin tälle kesää viimeisen kerran lauantaina (19.8.). Viivillä ja näytelmäkumppaneilla oli näytös myös samana päivänä, kun Turussa koettiin traaginen puukotus kauppatorilla.

LUE LISÄÄ:TURUN PUUKOTUKSIA TUTKITAAN TERRORITEKONA: TÄLTÄ TAPAHTUMAPAIKALLA NÄYTTÄÄ NYT – KUVAT

- Mietimme pitkään, että perummeko näytöksen tapahtumien vuoksi, mutta lopulta katsojat toivovat näkevänsä näytelmän, joten päätimme esittää sen. Olihan se itsellekin aika tiukka paikka, mutta iloa ei saa koskaan unohtaa surun keskellä. Teatterinjohtaja tuli pitämään puheen näytelmän alussa kunnioittaakseen puukotuksen uhreja ja omaisia, Viivi kertoo vaikeana.  

Kiitollinen Tuija Pehkosen ystävyydestä

Viivi nähdään syyskuussa Sub-kanavalla alkavassa Rankat Duunit -ohjelmassa Tuija Pehkosen kanssa. Sarjassa kaksikko hyppää muun muassa lastentarhanopettajan ja roskakuskin saappaisiin.

- Olemme tutustuneet Tuijan kanssa, ja tajusin heti, että olemme samaa aaltopituutta. Olen niin onnellinen, että olen saanut Tuijan kaltaisen ystävän, Viivi kertoo Sub -kanavan syyspressissä.

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!