Viimeinen toivo? Vakavasti syöpäsairas Janita Lukkarinen ottaa riskin ja aloittaa sädehoidot: "Arpeuttaa sydämen ja verisuonet"

Uutiset | 01.10.2019 17:05

Uusiutunutta imusolmukesyöpää sairastava Janita Lukkarinen kysyi viime viikolla sosiaalisen median seuraajiensa mielipidettä siitä, pitäisikö hänen aloittaa sädehoito. 

Siitäkään hoidosta kukaan ei mene takuuseen ja se tulee arpeuttamaan mun sydämen ja sydämen verisuonet, jos otan sen vastaan.

Lue lisää: Syöpätaistelun sokkikäänne: Janita Lukkarisen, 26, sytostaattihoidot lopetettiin – ”Valitsin jo hautakiveni!”

Nyt nainen on päättänyt. Hän menee hoitoon, joka alkaa jo tuleva torstaina. 

- Mä lähen sihen touhuun. Jännittää älyttömän paljon. Ratkean liitoksistani, kun mietin asiaa kokonaisuudessaan. 20 kertaa mua sädetetään, ja kyllä se siitä. Nyt vaan kerätään kaikki hemmetin voimat. Lääkäri sanoi, että sädehoito voi väsyttää, Janita sanoo Instagram Storyssaan

Merkit Janitan vatsassa määrittelevät asennon sädehoidossa.

- Sädehoidosta huolimatta, mun täytyy olla vahva ja jaksaa, jaksaa käydä salilla hoitojenkin aikana. Itse hoito   Tulee polttamaan ihoa, mutta en vielä tiedä millä tavalla, Janita jatkaa. 

Elokuussa Janita sai tietää, että aiempia hoitokertoja rankemmat sytostaattihoidot eivät olleet tepsineet, ja että syöpä jyllää Janitan elimistössä edelleen aggressiivisena.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
janita lukkarinensyöpäimusolmukesyöpäsädehoito

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!