Viime vuonna nostettujen lainojen korko saattoi nousta - Kattokorko.fi tarjoaa jatkossakin lainat alle 10 prosentin korolla

Uutiset | 11.01.2021 08:52

Kulutusluottojen tilapäinen korkosääntely päättyi vuodenvaihteessa. Monien loppuvuoden aikana otettujen lainojen korko on saattanut nousta jopa 20 prosenttiin. Nyt kannattaakin kilpailuttaa vanhat lainat uudestaan.

Väliaikainen kulutusluottojen 10 prosentin korkokatto päättyi vuoden lopussa, sillä laki velvoitti luottoyhtiöitä perimään alhaisempaa korkoa vain joulukuun loppuun. Jos lainasopimuksessa on sovittu yli 10 prosentin korosta, nousi lainasta perittävä korko automaattisesti heti tammikuun alussa. Tämän takia monien kulutusluottojen korko muuttui ja joistakin lainoista peritään jopa 20 prosentin korkoa laina-ajan loppuun asti. 

 

Kattokorko.fi kautta nostettujen lainojen korot eivät nouse

Kattokorko.fi toi viime keväänä markkinoille edulliset alle 10 prosentin korolla olevat kulutusluotot. Näiden lainojen korko on pysyvästi alle 10 prosenttia eikä korko muutu kesken laina-ajan. Tämän vuoden alussa säädetty tilapäinen korkokatto rajoittaa kulutusluotoista perittävää korkoa vain syyskuun loppuun asti ja lokakuusta alkaen myös näiden lainojen korko saattaa nousta yli 10 prosentin.

Jos nostat lainan Kattokorko.fi-palvelun kautta, voit olla varma, että korko on pysyvästi edullinen eikä se nouse kesken laina-ajan.

 

Maksuton lisäturva ensimmäisenä Suomessa

Kattokorko.fi tuo ensimmäisenä lainapalveluna Suomessa markkinoille maksuttoman vakuutusturvan kaikille laina-asiakkaille. Vakuutus on voimassa vuoden lainan nostohetkestä ja korvaa 5 000€ kertakorvauksen, mikäli sairastut vakavasti. Vakuutuksesta ei aiheudu asiakkaalle mitään kuluja, mutta se antaa lisäturvaa ikävien yllätysten varalle.

Tarkemmat vakuutusehdot ja myöntämisen edellytykset löydät osoitteesta Kattokorko.fi 

 

Edullinen vaihtoehto luottokortille tai kauppojen osamaksulle

Luottokorttivelkojen tai osamaksusopimusten korvaaminen uudella kulutusluotolla voi olla fiksua, sillä tilapäinen korkokatto ei koske luottokortteja tai kaupan tarjoamia osamaksusopimuksia. Monissa tapauksissa näiden maksutapojen korko kipuaakin selvästi yli 10 prosenttiin. Kilpailuttamalla nykyiset velat uudestaan voi parhaimmillaan jopa puolittaa lainan koron!

Palvelun käyttö on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi täällä.

Teksti:
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!