Viikon Kääk-juorut: Teuvo Hakkaraisen korkki ei pysynyt kiinni, Burgerimies-Akseli istui koirankopissa - kuvat!

Uutiset | 15.08.2020 20:01

Kohumeppi Teuvo Hakkarainen kertoi heinäkuussa Seiskalle, että juopottelu oli lähtenyt kesäkuumalla ns. lapasesta. Teuvo myös lupasi olla juomatta, kunnes ”kuu on muutaman kerran kiertänyt". Kyseessä oli siis melko perinteinen "korkki kiinni kesäloman jälkeen" -lupaus, mutta Teuvo on päässyt lipsumaan sovitusta.

– Ei tainnut lupaus pitää, sillä hän oli viikonloppuna Jyväskylän Teerenpeli-ravintolassa drinksuttelemassa keskellä yötä, baarikansa paljastaa.

Teuvo Hakkarainen


Tähtikoomikko Sami Hedberg juhli viikonloppuna Luokkakokous 3 -elokuvan päättäjäiskaronkassa Allas Sea Poolilla Helsingissä. 

– Hyväntuulinen Sami jaksoi puhua pulputtaa faniensa kanssa. Yhdessä vaiheessa iltaa Sami rupesi levittelemään käsiään aivan kuin lentoon lähdössä, Altaalta artikuloidaan. 

sami
sami

Tubettaja Tuure Boelius viihtyi Wallis-karaokebaarissa Helsingin Katajanokalla. 

– Tuure paljastui oikein hyväksi laulajaksi. Hän tulkitsi tunteella niin kotimaisia hittejä kuin ulkomaisia klassikoita, karaokesta kuvaillaan. 

Tuure

Ruotsin kuninkaallisten kanssa juhlimaan tottunut taidetuntija Pauliina Laitinen-Littorin jalkautui Helsingissä tavallisten kuolevaisten keskelle.

– Huutokaupan metsästäjät -ohjelmasta tuttu Pauliina jammaili Drink Floyd -yhtyeen tahdissa Vallilan konepajalla, bileistä paljastetaan. 

Pauliina

Huippukokki Akseli Herlevi nähtiin viime viikolla Helsingin Sturenkadun Naughty Brgr -ravintolan pihalla useiden hurttien ympäröimänä.

– Perustimme ravintolalle oman koiraparkin, ja napsimme pihalla mainosmateriaalia tulevaa kampanjaa varten. Koirat ovat aina tervetulleita meille, Akseli selventää Seiskalle. 

Akseli
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!