fbq
Viikon Kääk!-juorut: Kyläkauppiaalla romanttinen yö? Sampo ja Michelle Kaulanen hempeilivät Helsingissä | Seiska
Uutiset
14.02.2021 14:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Minttu ja Sampo Kaulanen
Viikon Kääk!-juorut: Kyläkauppiaalla romanttinen yö? Sampo ja Michelle Kaulanen hempeilivät Helsingissä
Uutiset
14.02.2021 14:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat

Sampo Kaulanen bongattiin tammikuussa Helsingin Kampin Espresso Housesta aamukahvilta Michelle-vaimonsa kanssa.

– He istuivat kahvilassa pitkään ja katselivat toisiaan hymyillen. Sampo laittoi kädet hellästi vaimonsa pään taakse, ja välillä he pussailivat. Hetki vaikutti todella intiimiltä, olikohan heillä romanttinen yö takana, kahvilasta kuiskitaan.

Sampo Kaulanen

Lue myös: Sampo Kaulanen ja Minttu muuttivat uuteen kotiin! Pihalla poreamme, sisustus loppusuoralla!

Pisti tupakaksi

Marco Hietala

Marco Hietala nähtiin viime viikon tiistaiaamuna Kuopiossa kahden naisen seurassa. Seiskan lukija bongasi kolmikon ruokakaupan edestä parkkipaikalta.

– Vanhempi nainen meni käymään kaupassa, ja tumma, nuorempi nainen lähti käyttämään heidän mukanaan ollutta koiraa lenkillä. Marco oli iloisella tuulella ja pisti tupakaksi odotellessaan, että kaunis brunetti palaa koiran kanssa lenkiltä, Kuopiosta kerrotaan.

Marco Hietala

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Marko Hietala jättää Nightwishin - vetäytyy samalla julkisuudesta! "Jos syytätte Tuomas Holopaista tästä.."

Jättisakot puolittuivat

Jari Sillanpää

Helsingin hovioikeus alensi Jari Sillanpään päiväsakkojen määrää. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi laulajan sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä 15 480 euron sakkoihin, mutta Jari vaati hovioikeudelta sakkojen alentamista tulojen romahtamisen vuoksi. Sakot alenivat 8 325 euroon eli pienenivät lähes puolella.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Jari Sillanpää ahmi rasvaisen lounaan ja taisteli karkkipaperin kanssa

Luksuskoti vuokralle

Kirsi Piha

Kirsi Piha on laittanut upealla paikalla eteläisessä Helsingissä sijaitsevan kotinsa vuokralle. 161-neliöisestä asunnosta pyydetään reipasta yli 3 100 euron kuukausivuokraa. Kirsi on kertonut, että hänen Siiri-tyttärensä muutti omilleen viime vuonna, ja nyt kookasta luksuskotia ovat asuttaneet Kirsi ja hänen aviomiehensä Marco Mäkinen.

Lue myös: Eronnut Kirsi Piha iski rikkaan mainospomon - kuva!

Etämietiskeli kahvilassa

Esa Saarinen

Filosofi Esa Saarinen vietti päivää Helsingissä Kampin Sähkötalon Robert´s Coffeessa hyvin keskittyneissä tunnelmissa.

– Hän istui siellä yksin mietteliään näköisenä, ja välillä aina kirjoitti jotain. Ehkä hän oli päättänyt viettää etätyöpäivän kahvilassa, Kampista kuiskutellaan.

Lue myös: Julkkisfilosofi Esa Saarinen paljastaa: Houkuttelen vaimoani sänkyyn tekstiviesteillä!

Tyttö tulosa

Matias Starmans ja Eveliina Koskelo

Scandinavian Hunks -tähti Matias Starmans ja Miss Fitness Finland -finalisti Eveliina Koskelo odottavat tyttövauvaa. Lapsettomuudesta kärsinyt pari ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

Noin vuosi sitten meidän ”projektimme” tämän prinsessan vanhemmiksi alkoi, kun astelimme ensikäynnille lapsettomuusklinikan erikoislääkärille. Saamamme avun ja hoidon turvin tämä suuri, yhteinen haaveemme kuitenkin toteutui odotettuakin (pelättyä) nopeammin, onnellinen tuleva äiti kirjoitti Facebookissa.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.