Hyppää pääsisältöön
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco saavat lapsen.

Viides lapsi tulossa! Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco pyörittävät uusioperhettä

Seiska uutisoi viime viikolla, että näyttelijä-taiteilija ja entinen aitajuoksija Manuela Bosco, 36, sekä muusikko Tuure Kilpeläinen, 48, saavat perheenlisäystä.

Lue lisää: Talvivauva! Vain elämää -tähti Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan - tuore kuva!

Lapsi on nelilapsista uusioperhettä pyörittävälle pariskunnalle ensimmäinen yhteinen. Manuelalla on kaksi alle kouluikäistä lasta näyttelijä Kasimir Baltzarin kanssa, Tuurella puolestaan 14- ja 11-vuotiaat lapset ex-vaimonsa kanssa.

Pika-avioliitto

Manuelan ja Tuuren suhde on edennyt pikavauhtia. Rakastavaisten romanssi paljastui lokakuussa 2017. Kihloihin he menivät vielä saman vuoden lopulla ja naimisiin viime kesänä. Yhteen he muuttivat vain hetkeä ennen valojen vannomista.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun asun ja elän toisen taiteilijan kanssa yhdessä. Aika näyttää, miten sopeudun yhteisasumiseen, sillä kokeilu on tuore, 7,5 vuotta yksin asunut Tuure kertoi elokuussa Me Naiset -lehdelle.

Lue myös: Vau, mikä morsian! Manuela Bosco julkaisi kuvan hänen ja Tuure Kilpeläisen salahäistä? Mukana Chisu ja Meeri Koutaniemi!

Sama maailmankatsomus

Tuure osallistui tänä syksynä Vain elämää -ohjelmaan. Hän avautui ohjelman lehdistötilaisuudessa Seiskalle suhteestaan Manuelaan.

– Meitä yhdistää samanlainen tapa katsoa maailmaa. Toivottavasti suhteemme on myös molemmin puolin inspiroiva, Tuure pohdiskeli Seiskalle.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen avioliitostaan Manuela Boscon kanssa: Meillä on omat mystiset salaisuutemme!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!