Uutiset
Katso kuva!

Viestittelykohu ei tuhonnut suhdetta: Hunks-Joel ja Taru Kalenov herkässä yhteiskuvassa!

27.03.2017 14:30

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tuttu Joel Vuorinen ei antanut viestittelykohun pilata suhdettaan.

Joelin ja Taru Kalenovin suhde joutui huomion keskipisteeksi viime viikolla, kun eräs pettäjäsivu ”käräytti” Tarun härskeistä viesteistä Instagramissa ja WhatsAppissa.

TAUSTAA: PETTÄJÄSIVUSTO "KÄRÄYTTI" SUOMALAISMISSIN DUBAISSA VAIN VIIKKOJA KIHLAUKSEN JÄLKEEN: NÄIN TARU KOMMENTOI!

Joel halusi vakuuttaa suhteen voivan hyvin, joten hän postasi Instagramiinsa kuvan, jossa hän ja Taru ovat kietoutuneina toisiinsa.

 

☂️❤️☂️❤️

Käyttäjän @joelnikanor jakama julkaisu

Puolusti kihlattuaan

Joel kommentoi viestittelykohua Facebookissaan viime perjantaina (24.3.).

Ihan käsittämätöntä nähdä, kuinka paljon pahaa voidaankaan puhua ihmisestä, pelkästään vain kuulopuheiden ja oletuksien perusteella. Ilman, että näillä pahaa puhuvilla ihmisillä olisi vähäisintäkään faktatietoa asiasta. Taru siis joutui sairaan hakkerikiristys -sivuston uhriksi, joka yritti kiristää rahaa jutun poistamisesta. Asia on tietenkin poliisin tutkinnassa ja tämän takia emme ole aiemmin halunneet ottaa asiaan kantaa. Olen nähnyt vierestä koko tapauksen, enkä ole missään vaiheessa ollut tietämätön mistään asiaan liittyvästä. Voisitteko te pahaa puhuvat ystävällisesti lopettaa syyttömän Tarun haukkumisen! Ihan sairasta häiriköintiä. Nyt ihmiset, oikeasti! Nykyään on näköjään pelottavan helppoa väärentää asioita netissä, ja tämäkin tapaus olisi voinut sattua yhtä helposti jollekin toiselle. Selkeyden vuoksi, kyseisen sivuston juttu ei pidä paikkaansa. Piste, Joel kirjoitti.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!