Katso videot!

Video julki: tältä näyttää NHL 20! Seiskan toimittaja testasi ja teki huikeaa historiaa änärin maailmanmestaria vastaan – "Ei muuta kuin torille!!!"

Uutiset | 30.08.2019 19:01

Jääkiekkoa seuraava maailma jännittää henkeään pidätellen, milloin Patrik Laine, Mikko Rantanen ja monet muut nuoret NHL-tähdet pääsevät sopuun jatkosopimuksistaan.

Kaikki kovimmat NHL-nimet ovat varmuudella kaukalossa, kun virtuaalikiekko putoaa jäähän. EA Sportsin NHL20 pamahtaa kauppojen hyllyille perjantaina 13. syyskuuta.

Seiskan toimittaja Eetu "Pistolero" Ampuja on jo päässyt testaamaan, minkälaisesta pelijulkaisusta onkaan kyse. Viiksekkään reportterin ei tarvinnut lätkiä yksin, sillä mukana menossa oli myös änärin maailmanmestari vuosimallia 2018, Erik "Eki" Tammenpää. Samat herrasmiehet olivat vastakkain myös vuosi sitten.

Lue myös: Täydellinen teurastus! Seiskan toimittajaa nöyryytettiin totaalisesti – espoolainen maailmanmestari Eki, 19, antoi oikein isän kädestä: tyly video julki!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

NHL-pelisarjan yhteistyö tosielämän tv-jätti NBC:n kanssa on päättynyt. Uudessa änärissä televisiomaisuudesta vastaa EA:n oma systeemi.
NHL-pelisarjan yhteistyö tosielämän tv-jätti NBC:n kanssa on lentänyt roskakoriin. Uudessa änärissä televisiomaisuudesta vastaa EA:n oma systeemi.

Aina sama tuomari

EA Sportsin lätkäjulkaisu julkaistaan joka syksy yhtä varmasti kuin Tauski ilmestyy keikalle. Eli pomminvarmasti.

Pelisarjan tämänkertaisiin uudistuksiin lukeutuvat mm. uudet laukaisuanimaatiot, fiksummat maalivahdit ja uusiksi mennyt lähetystyyli. Yhteistyö amerikkalaisen mediajätti NBC:n kanssa on viskattu romukoppaan, ja nyt matsien televisiomaisuudesta vastaa EA:n oma lähetyssysteemi.

Myös pelaajien pitäisi näyttää entistä autenttisemmalta, mutta miksi änärin tuomari on vuodesta toiseen aina sama?! Kyllä, testausvideolla jauhetaan myös tästä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Carolina Hurricanesin "Bunch of Jerks" -hauskuutukset ovat mukana uudessa NHL:ssä.
Carolina Hurricanesin "Bunch of Jerks" -hauskuutukset ovat mukana uudessa NHL:ssä. Vastaavia joukkueiden omia yksityiskohtia pitäisi olla mukana muitakin.

Toimittaja teki historiaa

Mainospuheet ovat mainospuheita, mutta vasta testaamalla selviää, miten uudistukset todella toimivat käytännössä. Änäri-keisari-Ekiltä ja toimittaja-Pistolerolta herui kehuja ainakin uudistetulle uusintasysteemille (komeita hidastuksia!) ja yleiselle pelituntumalle.

Sen sijaan vanha kunnon kikka, one-timer, on ainakin yhden testimatsin perusteella edelleen se kaikista tehokkain tapa sytyttää änärissä punalamppu. Ja sehän paloi siihen malliin, että virtuaalihallissa oli tarvetta uusille sulakkeille.

Ei tarvinne olla kummoinenkaan Merlin ennustaakseen, että mestarin ja kisällin välinen vääntö tuotti toimittajan kannalta rumaa jälkeä. Ampuja onnistui kuitenkin tekemään sikäli historiaa, että hänestä tuli ensimmäinen reportteri koskaan, joka onnistuu maalinteossa Ekiä vastaan!

EA Sportsin NHL 20 kaupoissa 13. syyskuuta alkaen.

KATSO ARTIKKELIN VIDEOLTA MILTÄ NHL 20 NÄYTTÄÄ!

Erik "Eki" Tammenpää on NHL-videopelin maailmanmestari vuodelta 2018.
Erik "Eki" Tammenpää on NHL-videopelin maailmanmestari vuodelta 2018.

 

Teksti:Eduardo Pistolero
Kuvat:Kristian Wallin, EA
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

"Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Katso video!

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet Nina ja Johan muuttivat pikavauhtia yhteen – katso video yhteiselosta!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!