Uutiset

Vesa Keskisen Kyläkaupan siivooja-Tuula on asiakkaiden suosikki: ”Käyn kahvilla Vesan Jane-vaimon kanssa!”

20.03.2019 08:53

Tuuri-ohjelmasta tuttu siivooja Tuula Hautala pursuaa positiivista energiaa. Ennen siivoojaksi ryhtymistään Tuula työskenteli kymmenen vuotta tehtaassa, mutta työt loppuivat. Alkoi pitkä työttömyys.

- Etsin hommia joka paikasta, mutta tuntui, etten löydä millään. Kerran Tuurissa oli rekrymessut, joilla menin erään siivouspalvelun osastolle ja tein hakemuksen. Sain paikan. Ehdin olla siellä töissä 11 vuotta, kunnes Kyläkauppa palkkasi minut neljä vuotta sitten.

Lue myös: Tuuri-ohjelman supersuositun siivooja-Tuulan vaiettu tragedia: ”Edesmennyt Veijoni ilmestyi minulle!”

Asiakkaat ovat rakkaita

Kyläkaupan toimitusjohtaja Vesa Keskinen näki nopeasti, että Tuulan kuuluu yövuorojen sijaan työskennellä asiakkaiden parissa. Nykyisin Tuula juontaa Kyläkaupan tapahtumia ja juttelee asiakkaiden kanssa siivoamisen lomassa.

- Asiakkaat ovat minulle rakkaita! Tosin siivoaminen kestää kauan, kun kaikki ihmiset tulevat pysäyttelemään ja juttelemaan.

Tuulan siivousurakka on hidastunut kuuluisuuden myötä, kun aikaa menee asiakkaiden kanssa jutteluun. Tässä seuraan lyöttäytyi radiojuontaja Esko Eerikäinen.
Tuulan siivousurakka on hidastunut kuuluisuuden myötä, kun aikaa menee asiakkaiden kanssa jutteluun. Tässä seuraan lyöttäytyi radiojuontaja Esko Eerikäinen.

 

Lue myös: Tuuri-ohjelman siivooja-Tuula tragediastaan: Syöpään kuollut mieheni antoi elämänohjeita – ”En nukkunut kahteen vuoteen yhteisessä sängyssämme!”

Tuula kertoo olevansa Vesalle "hirveän kiitollinen".

- Hän on kerrassaan ihana ja hyväsydäminen pomo. Näemme usein kaupalla, vaikka hän on tosi kiireinen. Työpäivien lomassa käyn kahvilla Vesan vaimon Janen kanssa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja TV5
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!