Hyppää pääsisältöön
Suvi Pitkänen

Veljen vakava sairastuminen avasi Suvi Pitkäsen silmät: Melkein hävettää!

Kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen avautui joulun alla blogissaan veljensä sairastumisesta.

Suvi kirjoitti veljensä joutuneen sairaalaan vakavan sairauden vuoksi.

Suvi Pitkänen poseeraa syyskuussa 2016

Tieto käänsi pään

Suvi on iloinen, että veljen hoito järjestyi yhteisen kassan turvin. Hän ylistää Suomen verotuskäytäntöä, mikä tarjoaa kaikille julkisen terveydenhuollon.

- Veljeni tila vaatii hyvin isoja operaatioita, jotka mahdollistavat elämän. Yksi tälläinen on nyt onnistuneesti tehty. Kiitos lääketieteelle ja suomalaiselle huippukirurgialle. Enkä ikinä olisi uskonut että sanon näin, mutta kiitos Suomen verotuskäytännölle. Ilman edellä mainittuja,ei toimenpide olisi ollut mahdollinen. Nyt tiedän, mitä sanalla ”hyvinvointivaltio” tarkoitetaan, Suvi kirjoittaa blogissaan.

- En todellakaan ymmärtänyt sitä ennen. Vasta todellisen hädän tullen, ymmärsin mitä se sana tarkoittaa. Melkein hävettää, miten en ole ymmärtänyt näitä asioita ennen. Vasta kunnes kyse on elämästä ja kuolemasta, silmät avautuvat. Täytyy sanoa, että sain juuri hieman lisämotivaatiota maksella verolappuja, Suvi avautuu.

Kiittää aineettomasta joululahjasta

Suvi on kiitollinen ammattitaitoiselle lääkärikunnalle, jolta hän sai parhaan joululahjan.

- On ikävää, ettei veli voi viettää kanssamme joulua. Tietysti vierailemme hänen luonaan. Mutta tänä vuonna paras joululahja tuli suomalaiselta huippukirurgilta ja sairaanhuollolta. Mahdollisuus elää. Tämän kiitollisempia ei perheemme voisi olla, Suvi kirjoittaa.

Suvi ja hänen avopuolisonsa Marko Somppi saavan ensimmäisen yhteisen lapsensa ensi vuoden alkupuolella.
 

 


Teksti:
Pia Lindroos
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!