Uutiset
Katso kuva!

Vauvauutisia! Kohukiekkoilija Jori Lehterän Lotta-vaimo on raskaana - julkaisi masukuvan Instagramissa: "Koronakiloja vaiko pienokainen tulossa...."

22.05.2020 16:29

Onnea! 

Fitness-kaunotar Lotta Lehterän Instagram-seuraajat saivat iloisia uutisia helatorstaina, kun Lotta julkaisi paljonpuhuvan kuvan itsestään. Otoksesta näkyy selvästi pyöristynyt vatsakumpu, joka ei ole ainakaan siiderin lipittelystä syntynyt. Lotta tosin arvuuttelee leikillisesti kuvatekstissä, että "ovatko nämä koronakiloja vaiko odotanko vauvaa.."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lotta Lehterä (@loujii) on

Tuleva lapsi on Lotan ja hänen aviomiehensä, KHL-kiekkoilija Jori Lehterän toinen. Pietarin SKA:ssa kiekkoilevalla Jorilla lienee aikaa tehdä vauvavalmisteluja, sillä korona on sekoittanut kiekkokuviot pahemman kerran. Käynnissä oleva KHL-kausi on keskeytetty ja ensi syksyn startista ei ole takeita.

Tässä on Jori ja Lotta Lehterän supersuloinen Elsa-tytär – jo kolmen kuukauden ikäinen pikkuprinsessa!

Lotta on todellinen kaunotar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lotta Lehterä (@loujii) on

JOri Lehterä

Jori kuvattuna A-maajoukkueen avoimissa treeneissä helmikuussa 2020. 

Kertoi hovioikeudelle raskaudesta

Kiekkoperheen perheenlisäyksestä kerrottiin ensi kertaa sosiaalisen median sijaan Turun hovioikeuden salissa.

Kyseessä oli Joria koskevan huumausainerötöksen käsittely tällä viikolla. Lottaa kuultiin oikeudessa todistajana. Ilta-Sanomien mukaan Lottaa oli kuulemisen aluksi pyydetty kertomaan perhetilanteestaan, ja hän oli jo tuolloin kertonut odottavansa lasta.

Kohutussa Joriin liittyvässä huumejutussa on kyse siitä, että syyttäjän mukaan Jori osti toissa kesänä vähäisiä määriä kokaiinia käyttöönsä eräältä tuttavaltaan. Kyseinen tuttava sai pitkän huumetuomion käräjillä ja Jori neljä kuukautta ehdollista. Jori valitti tuomiostaan hovioikeuteen, sillä hän on johdonmukaisesti kiistänyt syyllisyytensä. Vaimo Lotta sanoi oikeudelle, että hän olisi kyllä huomannut, jos Jori olisi käyttänyt huumeita.

Jori puolestaan painotti, että hän olisi riskeerannut uransa vakavasti sekaantumalla huumeisiin, niistä kun voi jäädä kiinni rutiiniluontoisissa doping-testeissä. 

Hovioikeus antaa tuomionsa asiassa todennäköisesti tämän vuoden puolella. 

Taustaa: Syyttäjä puhui Jori Lehterään liitetyssä kokaiinivyyhdissä syytetyn pussiin: Väärästä ilmiannosta seuraa kovempi rangaistus kuin, mitä teille haetaan!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!