lauri korpikoski

Vauvaonnea - jääkiekkoilija Lauri Korpikoski ja Noora-vaimo saivat esikoisensa!

29.05.2018 16:58

Juuri kuusivuotisen sopimuksen TPS:n kanssa tehnyt Lauri Korpikoski ja hänen vaimonsa ovat tuoreita vanhempia. Seiskan tietojen mukaan muutama kuukausi sitten avioituneen pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi on tyttö. 

- Noora synnytti prinsessan viime keskiviikkona, Seiskalle kerrotaan. 

Lauri ja Noora avioituivat muutaman vuoden seurustelun jälkeen helmikuussa. Kuukautta myöhemmin Lauri ja Noora suojasivat omaisuutensa. Avioehto on rekisteröity Lounais–Suomen maistraattiin 5. maaliskuuta. 

Avioliiton myötä Laurin puoliso otti miehensä sukunimen. Erikoisen Laurin ja Nooran suhteesta tekee se, että Lauri on aikoinaan seurustellut nykyisen vaimonsa sisaren kanssa. 

korpikoski

Lauri on äskettäin hankkinut Turun Hirvensalosta vastavalmistuneen viiden makuuhuoneen, keittiön ja saunan sisältävän 143-neliöisen rivitaloasunnon. Rauhallinen alue sopii erinomaisesti lapsiperheille.

Lue myös: Ohhoh! Jääkiekkoilijatähti Lauri Korpikoski meni naimisiin ex-tyttöystävänsä siskon kanssa – salahäät ja vauva tulossa!

Muutama vuosi sitten Lauri seurusteli vielä fitness-ammattilaisen Janni Hussin kanssa. Ero tuli yllättäen, sillä Janni oli valmistautumassa muuttamaan rakkaansa kanssa Yhdysvaltoihin Laurin uran vuoksi. 
 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!