Uutiset

Vauvakuume iski! Stefan Therman ällistytti somessa kertomalla perheenlisäyshaaveista ja pelaamalla golfia kalsareissa!

03.07.2020 11:23

Kohuliikemies Stefan Therman julkaisi Instagramin videotilillään kuvan, jossa hänen sylissään on suloinen pieni taapero. Stefan oli kirjoittanut kuvan yhteyteen ytimekkään viestin:

- #vauvakuume

stefan therman

 

Lue myösStefan Therman jätti Eiranrannan-ökyasuntonsa kaikki vuokrat maksamatta yli 33 000 euron edestä - haastettiin käräjille ja maksoi vuokrarästit välittömästi!

Mitäköhän Stefun tyttöystävä, kohukaunotar isolla K:lla Sofia Belórf tähän vauvavihjailuun mahtaa tuumia? Se on tiedossa, että Sofia suuntaa viikonlopuksi Hankoon Stefun luo. 

Lue myös: Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenta 🌞 Aamulenkki, kesämekot laukkuun ja kohti etelää - Hanko viikonloppu! ⚓️💛 #suomenkesä

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Stefan oli videotililleen lisäksi päivittänyt kesälomatekemisiään muun muassa rakkaan harrastuksensa golfin parista. Lyönnit eivät kuitenkaan osuneet aivan nappiin, sillä Stefun piti riisua housunsa ja jatkaa pelaamista kalsareillaan pienestä lammikosta käsin! 

Stefulla on yksi lapsi exänsä Martina Aitolehden kanssa. Stefun heilalla Sofialla lapsia ei ole, mutta hän on kertonut haluavansa perheen. Ehkä pian on iloisten perheuutisten aika.  

Lue myös: Martina Aitolehdellä ja Stefan Thermanilla raivokas somesota päällä - Sofia Belórfilta kahdet hyytävät terveiset: "Katkeruudesta irti pääseminen alkaa..."

Lue myös: Suhdekriisi selvitetty? Sofia Belórf suuteli väkisin Stefan Thermania ja julkaisi videon - ja herranjestas, mikä bikinivartalo!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:
vauvahaaveStefan Thermansofia belorf

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!