Uutiset
Katso kuva!

Vauva tulossa! Laulajakaunotar Anneli Mattila on raskaana - siunattu tila paljastuu Instagram-päivityksestä!

13.07.2020 10:40

Salaa kihlat vaihtanut laulaja Armi Anneli Mattila, 33, kertoo Instagram-tarinoissaan olevansa raskaana. Hän jakoi sovelluksessa ultraäänikuvan sydänemojin saattelemana. Kuvasta näkyy, että raskaus on jo pitkällä. Esimerkiksi vauvan pää on selkeästi havaittavissa. 

Seiska paljasti alkuvuodesta, että Anneli oli mennyt salaa muusikkorakkaansa Visa Luttisen kanssa kihloihin. Tuolloin kaunotar oli bongattu keikalla kihlasormus sormessaan. 

Lue lisää: Anneli Mattila ja muusikkorakas: Salakihlat – kuva! 

Anneli on viihtynyt Gepardi-bilebändin solistin seurassa viime syksystä asti. Tuutulaulantakin tosin laulajapariskunnalta takuulla luonnistuu, kun sen aika on. 

Anneli Mattilan ultra
Anneli Mattilan jakama ultraäänikuva. Kuvakaappaus hänen Instagram-tarinoista.

Taitelijaperheestä

Mattilan suvun geeneistä taitaa löytyä kultakurkkujen soluja. Anneli ei ole siinä ainoa, kuka taitaa laulun salat. Hänen sisarensa Anne ja Anniina Mattila ovat molemmat tunnettuja iskelmälaulajia. Kaikki heistä ovat olleet musiikkiuralla jo pitkään. Anneli ja Anne kuitenkin esiintyivät molemmat laulajina ensimmäistä kertaa jo alle 10-vuotiaina.

Lue myös: Anne Mattila yllättää perjantain Vain elämää -jaksossa: ennakkoasenteet pakottivat tekemään kappaleita salanimellä!

Saa nähdä päätyykö Annelin tuleva lapsi vanhempiensa ja tätiensä tavoin musiikkibisnekseen. 

20120927, Helsinki.  Syksyn sävel -ohjelman lehdistötilaisuus.  Kuvassa laulaja Anneli Mattila.  Aller Media Oy / Ari Lahti.
Anneli Mattila Helsingissä 2017 Syksyn sävel -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Ari Lahti. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!