Backyard babies -yhtye esiintyy

Vau, mikä pari - kansainvälisen rokkibändin solisti pokasi suomalaismallin - kuvat!

Uutiset | 02.08.2017 10:20

Maailmanmainetta niittäneen, ruotsalaisen Backyard Babies -yhtyeen perustaja Nicke Borg on onnellinen mies, sillä laulaja-kitaristi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Kyseessä on suomalainen Nea Petäsnoro, joka on tuttu muun muassa Miss Rock -kilpailusta.

Näyttävä nainen osallistui astetta räväkämpään kauneuskilpailuun vuonna 2013. Voittoa ei tullut, mutta se ei ole naisen malliuraa hetkauttanut.

Ensimmäiset yhteiskuvat pariskunnasta ilmestyivät sosiaaliiseen mediaan aivan vastikään. Nicke ja Nea poseeraavat nimittäin onnellisena heinäkuun alussa rokatuilla Tuska-festivaaleilla.

- Onnellisuuden paras olotila on se, että olet onnellinen sen vuoksi, että olet tehnyt jonkun toisen onnelliseksi, Nea kirjoittaa suloisen kuvakollaasin yhteydessä.

- Juuri eilen kuulin, että olen ollut todella imelä Facebookissa ja Instagramissa. Hyvä, että pidätte postauksistani! Rakastan elämääni! Joten tässä on valokuva, jonka sain poikaystävältäni muutama päivä sitten. ”Otetaan valokuva Neasta, kun hän nukkuu ja kuolaa t-paidalleni”. Ikävöin häntä niin paljon, mutta olen onnellinen, että näemme jälleen neljän päivän päästä, Nea kirjoittaa suloisen yhteiskuvan rinnalle.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!