Uutiset
Katso kuvat!

Vau, mikä lihaskimppu! Mikael Gabriel poseerasi ilman paitaa kuntosalilla - pumppasi rautaa rapmusiikin tahtiin!

07.10.2020 11:09

Suomalaisräppäri Mikael Gabriel, 30, julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa materiaalia, jossa hän on yläosattomissa.

Paidaton artisti esittelee lihaksiaan peilin edessä lyhyellä videolla ja yhdellä kuvalla. 

Ensimmäisessä videossa Mikael seisoo suoraan peilin edessä ja pitää puhelintaan kaksin käsin. Hänen täysin tatuoitu ylävartalonsa näkyy pätkässä täysin paljaana, kun hän lähestyy peiliä. Räppäri nyökkäilee taustalla soivan rap-musiikin tahtiin käsipainorivistön edustalla. 

Lue myös: Mikä yhdennäköisyys! Mikael Gabriel on kuin nuori Johnny Depp – katso vertailukuvat!

 

Mikael Gabreil myStory 1
Räppärin kuntosali näyttää kuvissa hieman ahtaalta. Kuvakaappaus Mikael Gabrielin Instagramista. 

Myöhemmin videotarinassa julkaistu Mikaelin pullistuskuva on otettu myös peilin kautta. Otoksessa räppäri seisoo sivuttain, mikä saa hänen rintalihaksensa näyttämään kookkailta. Peilin puolella olevan käden hän on ojentanut suoraksi, jotta siinä olevat tatuoinnit näkyisivät selkeästi. 

Lue myös: Räppäri Mikael Gabrielille syyte rattijuopumuksesta

Mikael Gabreil myStory 2
Artistin otoksen taustalla oli personal trainer pullistelukuvassa. Kuvakaappaus Mikael Gabrielin Instagramista. 

 

Mikaelista, 30, on lähiaikoina tulossa isä, joten hyvästä kunnosta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa vauvaa nostellessa. Mikael ja hänen kihlattunsa Triana Iglesias, 38, kertoivat raskausuutisen kesäkuussa sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: Mikael Gabrielista isä! Räppäri paljasti somessa superyllätyksen!

Sen jälkeen Triana on esitellyt vauvavatsaansa somekuvissaan. Syyskuussa hän kirjoitti kuvansa ohessa odotuksesta seuraavasti.

- Omaksun sisäisen jumalattaruuteni niin vahvasti tämän raskauden aikana. Pikkuinen tähtisielu on jo niin tärkeä minulle. Olen prosessoinut tätä viime viikolla päivittäin, se on todella kaunista, mutta myös aika hullua. Olen tällä hetkellä haavoittuvaisimmillani, mutta samalla vahvin versio, joka olen ikinä ollut. Olen niin rakastunut! Elämä on juhlaa, joka ikinen hetki, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Vau, mikä jumalatar: Triana Iglesias julkaisi upean raskauskuvan - Mikael Gabrielin rakas on uskomaton ilmestys!

Miklun elämässä on ollut myös haasteita viime aikoina, sillä syyskuussa uutisoitiin hänen saaneen syytteet rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue myös: Syytteet rattijuopomuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta! Nyt Mikael Gabriel kertoo oman puolensa kesäkuun tapahtumista: "Allekirjoitan täysin nollatoleranssin ratissa..."

Poliisi oli pysäyttänyt Mikaelin auton Helsingin keskustassa kesäkuun alussa. Silloin paikalla ollut silminnäkijä kertoi, että räppärin Tesla-auton ympärillä oli kaksi poliisiautoa. Silminnäkijän mukaan autossa oli kaksi matkustajaa, joista toinen oli nainen.

Tapaus liittyi mitä ilmeisimmin Mikaelin saamiin syytteisiin.

Lue myös: Poliisi pysäytti Mikael Gabrielin Teslan – silminnäkijä: ”Mikaelin näköinen mies vietiin maijaan” – räppäri nähtiin seuraavaksi mielenosoituksessa! Katso kuva! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!