Uutiset
Katso kuva!

Vau, mikä kaunotar! Perintöprinsessa Adriana Gerxhalija teki radikaalin hiusmuutoksen - kuva!

27.01.2018 19:27

Nyt vaikuttaa olevan meneillään kotimaisten missikaunotarten muodonmuutoskuukausi. Viikko sitten Seiska uutisoi, että vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä vaihtoi hiustensa väriä huomattavasti radikaalimpaan suuntaan.

Lue lisää: Ex-missi Lotta Näkyvän Elovena-tyyli on historiaa - radikaali muutos! "Vähemmän Prinsessa Ruususta ja enemmän Pikku Myytä" - kuva!

Nyt hallitseva Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija on päivittänyt hiustyyliään. Miss Suomi -kilpailussa Adriana tuli tutuksi mustista ja pitkistä hiuksistaan.

Lue myös: Miss Suomi -perintöprinsessa Adriana Gerxhalija poseeraa mykistävän upeana maailman kauneimpien rinnalla - kuva!

Jo joulukuussa Adriana aloitti hiustensa vaalentamisen. Silloin hän kertoi Seiskalle haluavansa vaalentaa tukkaansa vielä lisää.

Lue lisää: Missi-Adriana vaihtoi hiustyyliä: Haluan vaalentaa hiuksiani vielä lisää – kuva!

Perjantaina (26.1.) Adriana julkaisi Instagramissa kuvan, josta näkee, että hän on vienyt suunnittelemaansa projektia eteenpäin. Kuvassaan kaunotar poseeraa huomattavasti lyhyemmässä tukassa ja myös hiusten väri on vaalentunut entisestään.

– Uusi lyhyempi hiusleikkaus ja kevyempi hiusväri. Rakastan uutta tyyliäni, Adriana kirjoitti englanniksi kuvansa yhteyteen.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!