Uutiset

”Väsymystä kehossa!” Näyttelijä Christoffer Strandbergin kalenteri pursuaa töitä!

16.11.2019 16:06

Näyttelijä Christoffer Strandbergista, 30, on tullut yksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikeista. Hän on kerännyt aiemmilla viikoilla kymppejä tähtivalmentajansa Jutta Heleniuksen kanssa.

Christofferin kalenteri pursuaa töitä.

– Olen aloittanut tanssiohjelman rinnalla valmistautumisen Putous-sarjan lähetyksiin, näytellyt teatterissa ja siinä sivussa tehnyt dubbauksia Muumi-sarjaan, Christoffer luettelee ja jatkaa:

– Syksyni olisi ollut täynnä ilman tanssiohjelmaakin. Minulla olisi ollut sunnuntai-illat vapaita, mutta nyt nekään eivät ole. Vaikka kehossa on ollut havaittavissa väsymystä, en kadu yhtään, että lähdin tähän ohjelmaan mukaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
Christoffer on kiitollinen perheelleen, joka on aina jaksanut tukea häntä.  – Luonnollisesti he ovat olleet huolissaan työmäärästäni. He kysyvät aina välillä, muistanko syödä ja nukkua tarpeeksi.
Christoffer on kiitollinen perheelleen, joka on aina jaksanut tukea häntä.  – Luonnollisesti he ovat olleet huolissaan työmäärästäni. He kysyvät aina välillä, muistanko syödä ja nukkua tarpeeksi.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!