Hyppää pääsisältöön
Christoffer Strandbergin kalenteri pursuaa töitä.

”Väsymystä kehossa!” Näyttelijä Christoffer Strandbergin kalenteri pursuaa töitä!

Näyttelijä Christoffer Strandbergista, 30, on tullut yksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikeista. Hän on kerännyt aiemmilla viikoilla kymppejä tähtivalmentajansa Jutta Heleniuksen kanssa.

Lue myös: TTK-tähti Christoffer Strandberg avautuu perhetaustastaan: ”Opin tuntemaan isäni vasta 5-vuotiaana!”

Christofferin kalenteri pursuaa töitä.

– Olen aloittanut tanssiohjelman rinnalla valmistautumisen Putous-sarjan lähetyksiin, näytellyt teatterissa ja siinä sivussa tehnyt dubbauksia Muumi-sarjaan, Christoffer luettelee ja jatkaa:

– Syksyni olisi ollut täynnä ilman tanssiohjelmaakin. Minulla olisi ollut sunnuntai-illat vapaita, mutta nyt nekään eivät ole. Vaikka kehossa on ollut havaittavissa väsymystä, en kadu yhtään, että lähdin tähän ohjelmaan mukaan.

Christoffer on kiitollinen perheelleen, joka on aina jaksanut tukea häntä.  – Luonnollisesti he ovat olleet huolissaan työmäärästäni. He kysyvät aina välillä, muistanko syödä ja nukkua tarpeeksi.
Christoffer on kiitollinen perheelleen, joka on aina jaksanut tukea häntä.  – Luonnollisesti he ovat olleet huolissaan työmäärästäni. He kysyvät aina välillä, muistanko syödä ja nukkua tarpeeksi.

Lue myös: TTK-historiaa tehnyt Christoffer Strandberg: Mieheni ei ollut mustasukkainen Matista!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!