Uutiset

Vappu Pimiän leikkaus onnistui hyvin - TTK-juontaja palaa töihin jo tällä viikolla: "Tästä alkaa maltillinen toipuminen..."

21.10.2020 20:07

Seiska uutisoi lokakuun alussa, että suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, ilmoitti somessa joutuvansa leikkaukseen olkapäävamman takia. 

- Tänään ei ollut ihan paras päivä. Puolisen vuotta reistaillut olkapää vei eilen (läheisten painostuksen johdosta) ortopedille ja tänään sain aika yllättävän tuomion: olkapää joudutaan leikkaamaan.

- Olkapään etukierukka sekä takakierukka ovat revenneet olkapäässä. Takakierukkaan on kasvanut hyvänlaatuinen pieni kysta jossa on nestettä. Se kielii siitä, että sairaus on ollut vähän pidemmän aikaa siellä olkapäässä, Vappu kirjoitti.

Lue myös: TTK-juontaja Vappu Pimiä joutuu leikkaukseen: "Ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a"

Vapu kertoo uusimmassa Instagram-päivityksessään leikkauksen sujuneen onnistuneesti. 

- Olkapään rustorengas korjattu ja hyvälaatuinen kysta poistettu!, Vappu kirjoittaa julkaisussa.

Vappu kiittää myös tekstissään henkilökuntaa jotka ovat häntä hoitaneet sairaalakeskuksessa. Suosikkijuontaja palaa takaisin työhommiin jo tällä viikolla.

- Tästä alkaa maltillinen toipuminen ja nyrkkeilykehään on tavoite palata heti ensi vuoden alussa. Koska yrittäjä ei paljon sairaslomaile, niin hommiin mennään jo tällä viikolla, mutta huomisen makaan vielä tyystin sängyn pohjalla. Valtaisa kiitos kaikista ihanista viesteistä ja tsempeistä, olen niitä lueskellut täällä lääkehöyryissäni, Vappu kiittää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!