katri haapanen

Vanha sorsa ei pääse höyhenistään! Upean bikinimaman Katri Haapasen hyväntuuliset toivotukset: Ihanaa viikonloppua kaikille!

03.04.2020 19:35

Entinen kouhukaunotar Katri Haapanen o.s Sorsa, 33, julkaisi Instagramissa kuvan itsestään ”lomamoodissa, ” koska hän oli pukeutunut rannalle sopivaan asuun keskellä takatalvea.

Leveästi hymyilevällä Katrilla on päällä ihonväriset bikinit ja päässään valkoiset virtuaalilasit, koska hän lähti lomamatkalle virtuaalimaailmaan. 

- Ilmeesi, kun pääsetkin lomamatkalle… tosin vain virtuaalimaailmassa. Ihanaa viikonloppua kaikille, Katri toivottaa.

Bikinimaman digitaalisen lomailu on tehty pleikkarin maailmoissa, sillä uima-asun alaosassa törröttää Playstation 4-pelikonsolin ohjain. Ohjain on selkeästi päällä, koska siitä heijastuu valoa Katrin ihoa vasten. 

Entinen tosi-tv-tähti

Katri on entinen tosi-tv-tähti, joka tunnettiin parhaiten Viidakon tähtöset-realitystä.

Katri sorsa
Katri Haapanen o.s Sorsa vuonna 2017.

Itseään hän on kutsunut turhaksi julkkikseksi, koska on työskennllyt chat-juontajana ja osallistunut tosi-tv-ohjelmiin.

Katri teki kuitenki täyskäännöksen, kun hän lähti opiskelemaan suntioksi Laajasalon kristillisessä opistossa. Ammatissa entistä realitytähteä kiinnosti erityisesti se, että siinä hänen ei tarvinnut olla jatkuvasti esillä. Koulutuksensa jälkeen hän työskenteli Korson seurakuntatalolla. 
 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: Pasi Murto, Ari Lahti, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!