Uutiset
Katso videot!

Valtteri Bottas harjoittelee F1-kisoihin kummallisella tavalla - lähettää tuittuterveiset faneilleen "Haistakaa v***u!”

10.03.2020 16:27

Suomalaisesta formulakuskista Valtteri Bottaksesta, 30, jaettiin video Reddit-sivuston Formula1-foorumille, jossa hän kertoo parhaan reitin Austarilian Grand Prix -radalle. 

Videolla Valtteri istuu kahdella läpinäkyvällä tuolilla, joista toisella hän pitää jalkojaan. Moottoriurheilijan istuma-asento muistuttaa sitä, miten hän asettuu F1-autoon. 

Ajonuotit

Valtteri kuvailee Melbournen formularadan parhaat ajolinjat, kiihdytyskohdat ja jarrutuspaikat. Kuvailuidensa perusteella Valtteri näyttäisi olevan hyvin valmistaututunut maaliskuun puolivälin koitokseen. 

Moottoriurheilijan mielen harjoitus vaikuttaa katsojan silmään meditoivalta ja hieman kummalliselta, vaikka se voi olla Valtterille hyvin hyödyllistä. 

Videon lopussa tulee pieni yllätys, kun Valtterin puheita sensuroidaan. Formulakuski kiroilee ja näyttää samalla käsimerkkiä, jota pätkässä ei näytetä suoraan.

- Tiedoksi asianosaisille, haistakaa v***u!

Valtteri sanoi samat sanat maaliskuussa radiopuhelimeensa Australian GP:n voiton jälkeen vuonna 2019. Valtteri ei paljastanut kenelle viesti oli, mutta hän vakuutti sen menneen perille.

Reddit & Motorsport

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Reddit
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!