Valtavasta kiinteistöomaisuudesta nousi kohu! Jethro Rostedt nauttii häpeilemättä menestyksestään - ”Jonkun mielestä se voi olla ihan hanurista!”

Uutiset | 27.11.2020 07:53

Turkulaisen kiinteistökeisari Jethro Rostedtin, 44, rahatilanne räjähti otsikoihin kuukauden päivät sitten, kun neliömetrimoguli avasi varallisuuttaan Aki Linnanahde Talk Show’ssa. Podcastissa vieraillut Jeti paljasti omistavansa satoja asuntoja.

– Ja siitäkös se s****nanmoinen haloo nousi! Vaan eipä toisaalta yllättänyt, Jeti hymähtää Seiskalle.

– Niinhän sitä on sanottu, että rahasta puhuminen on Suomessa mahdottoman hankalaa, koska aina löytyy muutama huutamaan tuskaansa. Se on olevinaan niin kamala paikka. En sitten tiedä, onko se kateutta, vai mistä se johtuu.

Lue myös: Jethro Rostedtin ökyautoruletti pyörähti jälleen! Hankki 385 000 euron uutuus-Ferrarin – mutta yksi asia autokaupoissa närästää kiinteistökeisaria

Jeti kertoo leipovansa muhkeat vuokratulot. – Kyllähän sitä kertyy, kun omistaa monta asuntoa.
Jeti kertoo leipovansa muhkeat vuokratulot. – Kyllähän sitä kertyy, kun omistaa monta asuntoa.

Olen juuri sellainen kuin olen

Jeti ei silti suostu pitämään kynttiläänsä vakan alla. Haastatteluhetkelläkin koirat haukkuvat ja karavaani kulkee – tai oikeammin Bentley kulkee. Juttutuokio käydään satojatuhansia maksavan englantilaisen arvoauton nahkaisilla takapenkeillä.

Lue myös: Todellista ökyluksusta! Jethro Rostedt kurvailee hävyttömän hienolla superautolla: ”Löytyy telkkari, hierovat istuimet ja samppanjajääkaappi” - kuvat!

– Koen kaikesta huolimatta voivani nauttia menestyksestäni. Olen juuri sellainen kuin olen, enkä tee mitään muiden mieliksi. Jonkun mielestä se voi olla ihan hanurista, mutta minähän teen juuri kuten itse haluan, Jeti linjaa.

– Olen sillä tasolla, jota olen tavoitellut. Toki minulla on yhä kunnianhimoa ja toteutettavia juttuja, joita haluaisin vielä tehdä, ennen kuin kuolla kupsahdan.

Jerome Rostedt kääntää Bentleyn rattia isä-Jetin nautiskellessa kyydistä takapenkillä. – Kyllähän sieltä välillä kaikenlaisia ohjeita satelee, Jerome nauraa.
Jerome Rostedt kääntää Bentleyn rattia isä-Jetin nautiskellessa kyydistä takapenkillä. – Kyllähän sieltä välillä kaikenlaisia ohjeita satelee, Jerome nauraa.

Jethro vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Teksti:Eetu Ampuja, Turku
Kuvat:Pasi Murto ja Eetu Ampuja
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!