Kaupallinen yhteistyö

Etua Oy

Valta on sinulla: Testaa ilmainen palvelu, jolla säästät lainakuluissa

29.08.2019 13:01

Ilmainen palvelu, jolla säästät lainakuluissa.

Oikein tehtynä rahan lainaaminen mahdollistaa hienoja asioita: Oman kodin ostamisen. Hyödyllisiä hankintoja. Lainasilpusta eroon pääsemisen lainoja yhdistelemällä.

Yksi epäkohta on kuitenkin tehnyt rahan lainaamisesta nöyryyttävän ja ahdistavankin asian: Kaikki valta ja tieto tuntuu olevan lainanantajalla. Silloin on helppo kyykyttää tavallista ihmistä.

Siksi perustimme yli kymmenen vuotta sitten Suomen ensimmäisen lainojen kilpailuttamispalvelun.

Nyt toimintamme lähtökohta, kuluttajan arkipäivän helpottaminen kodin raha-asioissa, on mielestämme ajankohtaisempi kuin koskaan:

Valta on sinulla

Täytät yhden hakemuksen ja me kilpailutamme puolestasi parhaan mahdollisen lainan. Kulutusluotto, yhdistelylaina, remonttilaina, matkalaina tai asuntolaina, näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa Etua.fi auttaa sinua löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien rahoitusalan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan markkinoiden parhaimmat tuotteet. Sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

Kilpailuttamalla et häviä mitään, mutta voit säästää paljon ja pitkään. Lainankilpailutus on sinulle täysin ilmaista eikä se sido mihinkään. Välitämme hakemuksen yli 20 luotonmyöntäjälle ja voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin.

Ei pientä pränttiä

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit vertailla lainojen kustannuksia helposti yhdestä näkymästä.

Emme myy unelmia

Kun olet päättänyt, että lainanotto on järkevää, etsimme sinulle parhaan ratkaisun eri lainavaihtoehdoista.

Meille voi olla ihan kiva soittaa 

Emme ole pankki, emmekä pikavippiyritys. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme raha-asioissa.
Siksi rohkenemme sanoa, että olemme lainanottajan asialla.

Täytä lainahakemus osoitteessa www.etua.fi

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä yli 20 pankin ja luotonmyöntäjän kansa. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jolle on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus. Yhtiön omistavat Alma Media Oyj ja ryhmä yksityishenkilöitä.

Kuvat:Shutterstock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!