Vakavasti sairas laulajalegenda Jorma Kalevi saa uutta hoitoa – lääkkeet maksavat tuhansia euroja: ”Hirvittää!”

Uutiset | 10.09.2020 18:04

Vakavasti sairas iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 74, sai uutta tuulta taisteluun sairastamaansa keuhkofibroosia vastaan. Hän aloitti kuukausi sitten lääkekuurin, joka hidastaa taudin etenemistä.

– Ei tämä kuitenkaan paranna, vaan olen loppusuoralla. En aiemmin halunnut ottaa lääkettä sivuvaikutusten takia, mutta kaikki on mennyt hyvin. Vain yhtenä yönä olen oksentanut, Jorma kertoo.

– Lääkkeen ohjehinta 2 638 euroa kuukaudessa hirvittää. Onneksi siinä tulee Kela-korvausten omavastuu heti täyteen.

Pitkän uran tehnyt laulaja iloitsee, etteivät fanit ole hylänneet häntä. – Cuba Libre -biisini on ollut Radio Pookin listalla soitetuin kappale.
Pitkän uran tehnyt laulaja iloitsee, etteivät fanit ole hylänneet häntä. – Cuba Libre -biisini on ollut Radio Pookin listalla soitetuin kappale.

Lue myös: Suomeen palannut vakavasti sairas laulaja Jorma Kalevi: ”Elämäni on loppusuoralla!”

Viime vuonna keuhkolääkäri järkytti Jormaa kertomalla, että tällä olisi vain vuoden verran elinpäiviä jäljellä.

– Kyllähän tuollainen ennuste romauttaa mielialan, vuosi kuulosti aika vähältä. Yläkertaa saa kiittää, että omilla keuhkoilla vielä hengittelen.

Lue myös: Kanarialla pitkään vaikuttaneesta laulajalegenda Jorma Kalevista elämäkerta: ”Annan ruusuja ja risuja julkkiksille!”

Lääkäri kuvaili laulajan keuhkojen kuulostavan samalta kuin rapistelisi kuivia papereita yhteen.

– Ei tämä mitään kadehdittavaa eloa ole. Keuhkoja kutittaa, enkä pysty kävelemään hengästymättä. Kuun lopussa otetaan taas laboratorionäytteet sekä tehdään puhallus- ja kävelytestejä.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!