fbqVakavasti sairas laulaja Jorma Kalevi keikkailee edelleen – ”Yskänkohtaukselle en voi mitään!” | Seiska
Jorma Kalevi

Vakavasti sairas laulaja Jorma Kalevi keikkailee edelleen – ”Yskänkohtaukselle en voi mitään!”

Uutiset | 14.09.2020 15:01

Vakavasti sairas iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 74, sai uutta tuulta taisteluun sairastamaansa keuhkofibroosia vastaan. Hän aloitti kuukausi sitten lääkekuurin, joka hidastaa taudin etenemistä.

– Ei tämä kuitenkaan paranna, vaan olen loppusuoralla. En aiemmin halunnut ottaa lääkettä sivuvaikutusten takia, mutta kaikki on mennyt hyvin. Vain yhtenä yönä olen oksentanut, Jorma kertoo.

Lue lisää: Vakavasti sairas laulajalegenda Jorma Kalevi saa uutta hoitoa – lääkkeet maksavat tuhansia euroja: ”Hirvittää!”

Pitkän uran tehnyt laulaja iloitsee, etteivät fanit ole hylänneet häntä. – Cuba Libre -biisini on ollut Radio Pookin listalla soitetuin kappale.
Pitkän uran tehnyt laulaja iloitsee, etteivät fanit ole hylänneet häntä. – Cuba Libre -biisini on ollut Radio Pookin listalla soitetuin kappale.

Laulu sujuu vielä

Kanarian keisariksikin kutsuttu Jorma palasi keväällä Playa del Inglesistä Suomeen koronan vuoksi.

– En ole liikkunut juuri missään, olen ollut kuin herran kukkarossa. Olen pitänyt maaliskuusta lähtien suojamaskia aina ulkona liikkuessani.

Lue myös: Keuhkolääkärin ennuste järkytti Jorma Kalevia – laulajalegenda kieltäytyy happiviiksistä!

Jorma ei ole kuitenkaan menettänyt elämäniloaan, ja laulaminenkin sujuu.

– Olen heittänyt kesän aikana muutaman keikankin baarijakkaralla istuen. Pystyn laulamaan, mutta jos tulee yskänkohtaus, niin sille ei voi mitään, iskelmälegenda kuvailee.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!