Uutiset
Katso videot!

Vaikeroiva kastautuminen! Pakaraposeerausten perikuvan Erna Huskon housut läpimärkinä – peppukaunotar treenaa terveellistä elämäntapaa!

26.05.2020 22:01

Personal trainer ja Instagram-peppuihme Erna Husko heittäytyy hyiseen veteen persikkainen persaus edellä tuoreimmassa somevideossaan. Tempauksen taustalla on vaaleaverikön mukaan askel terveellisempään elämäntapaan.

Lue lisää: Kuntosalikissa Erna Huskon mullistavat takamusliikkeet häkellyttävät TikTokissa - kruunattiin sovelluksen peppukuningattareksi! Katso videot! 

- Avain uusien tapojen luomisessa on kehittyä pitkällä aikavälillä. Uusi viikko, uudet tavoitteet! Olen yrittänyt kastaa itseäni tässä kylmässä vedessä jo viikon verran. Yritän luoda terveellisen rutiinin, joka säilyy pitkään, Erna selventää.

Terveys ensin

Terveellisyydellä hän viittaa todennäköisesti avantouinnin hyötyihin, joita on muun muassa korkeampi vastustuskyky.

Videolla sporttisella naisella on päällään pelkästään vitivalkoiset urheilualusvaateet, jotka kastuvat läpimäriksi pikku pulahduksella. Vesi on hänen huudahduksistaan ja syvistä huokauksista päätellen hyvin viileää, vaikka aurinko porottaa täydeltä taivaalta. 
  

Pakaraposeerauksia täynnä

Ernan Instagram-tilistä huomaa, mihin ruumiinosaansa kaunotar on keskittänyt oman salitreeninsä. Hänen urheilullinen kehityskaareensa huippu pyöristyy voimakkaasti takamuksen kohdalla. 

Lue lisää: ”Takuuvarma liike, jolla saa pepun piukaksi!” Iida Ketola-Korppila neuvoo tehokkaan pakaratreenin!

Ernan suosituin tapa näyttäytyä sosiaalisessa mediassa onkin takapuoli näkyvillä, milloin missäkin asennossa. Usein hän myös kohottaa toisen jalkansa ylemmäs, jotta pakarat näyttävät vieläkin pyöreämmiltä poseerauksissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STRESSAAKO KESÄ JA TURVOTUS? Koska nyt mennään mimmit! 🆘KEVÄÄN VIMEINEN #28dayfatburningchallenge RASVANPOLTTO HAASTE STARTTAA 1.6 ja on NYT MYYNNISSÄ! 🆘 Pudota jopa 5-10kg 4:viikossa ja LOISTAT KESÄLLÄ! 😍😳🤚🏽 Voin luvata että nämä viime haasteen muutoskuvat vie sun motivaation taivaisiin! . . . 👇🏽28 DAY FAT BURNING HAASTE👇🏽 . ☑️KUNTOSALI OHJEET ☑️KOTI OHJEET ☑️kotitreenit sopivat myös aloittelijoille 🔝välineitä ei tarvita! ☑️PAINON MUKAINEN RUOKAVALIO 🔝gluteeniton/maidoton/ vegaani ☑️PÄÄSY OMAAN RYHMÄKESKUSTELUUN ☑️MUUTOSKUVAKILPAILU- ei pakollinen ☑️LIIKEVIDEOT JA VINKIT ☑️JATKOHJEET HAASTEN JÄLKEEN ☑️4x LIVE VIDEO VIIKKOON MULTA ☑️HINTA EARLY BIRD 59€ (ovh.69€) ❤️MUN 24/7 TUEN TÄHÄN MATKALLE . Liity nyt mukaan tähän mimmi jengiin missä jo nyt on valmiina satoja mimmejä odottamassa starttia! Tämän muutoksen oon valmis sulle antamaan. PAKARAT TULILLE JA KESKIVARTALO TIMMIKSI.💪🏽 #ernahuskoworkouts

A post shared by ERNA HUSKO 👸🏼🍑 (@ernahusko) on

Hymypilleri

Ernan kuvissa toinen yhtenevä piirre on blondin valoisa hymy, joka saa kuvien katsojankin hyvälle tuulelle. Hilpeä fitness-malli vaikuttaakin hyvin elämästään iloitsevalta yksilöltä. 

Monet työkseen urheilevat ihmisethän jatkuvasti hehkuttavat, kuinka aktiivisella sporttaamisella on positiivisia vaikutuksia myös mielentilassa. Mahtaakohan Ernan leveä hymy johtua siis aktiivisesta kyykkäämisestä? 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!