Oulun Kärpät & Roosa Bäck.

Vahingonilo paras ilo? HPK:n Suomen mestaritykin tyrmäävän kauniilta missityttöystävältä tylyä kettuilua hopea-Kärpille: ”Ouluun tulee takatalvi!”

06.05.2019 12:49

Hämeenlinnassa on kylvetty viikonlopusta saakka kullassa ja euforiassa. Linnakaupungin kiekkoylpeys HPK jysäytti lauantaina yhden vuosituhannen kovimmista kiekkopommeista, kun se voitti vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Suomen mestaruuden.

Jos jättipaukun tehnyt Kerho oli erilainen mestarijoukkue, poikkeukselliset ovat myös sen mestaruusjuhlat. Niissä viihtyvät nimittäin mainiosti myös pelaajien paremmat puoliskot.

– Se oli ehdottomasti yksi juttu, joka pisti silmään. Monen pelaajan vaimo ja tyttöystävä bailasi siinä missä mestaritkin, Hämeenlinnan yöstä huhuiltiin Seiskalle.

– Sellainen ei todellakaan ole ihan tavallista lätkäjuhlissa, mutta mikäs siinä!

Lue myös: Hämeenlinnassa ankarat mestaruusjuhlat – HPK:n pelaajat bongattiin välittömästi baarista: ”Yksi juttu pisti silmään, ei todellakaan ole ihan tavallista!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Hämeenlinnassa on juhlittu railakkaasti HPK:n Suomen mestaruutta.
Hämeenlinnassa on juhlittu railakkaasti HPK:n Suomen mestaruutta.

 

Kettuilua Kärpille

Yleensä tyttöystäviä ja vaimoja ei nähdä samalla lailla bailaamassa lätkäjätkien mestaruusjuhlissa. Hämeenlinnassa on kuitenkin nähty virkistävä poikkeus.

Sosiaaliseen mediaan on levinnyt runsaasti riehakasta kuvamateriaalia, josta on käynyt selväksi, että kyseessä on koko kaupungin – ei pelkän joukkueen – mestaruusjuhla.

Lue myös: Ville Nieminen paljastaa Seiskalle: Liigan paras pelaaja lähtee NHL:ään – ”Eiköhän kaveri ole ansainnut mahdollisuuden kokeilla änärissä”

Myös pelaajien puolisot ovat osanneet ottaa ilon irti. Esimerkistä käyköön Kerhon tähtipelaaja Teemu Turusen mallityttöystävä, toissa syksyn Miss Suomi -finaalistakin tuttu Roosa Bäck.

Lue ihmeessä tämäkin: Miss Suomi -finalisti Roosa Bäck: Seurustelen kiekkoilijan kanssa!

Viehättävä vaaleaverikkö lähetti juhlahumussa Instagramissa hyväntuulisia mutta ehkäpä oululaisten mielestä aavistuksen tylyjä terveisiä hopea-Kärpille:

Turunen, Paajanen, Lucenius, Larmi, Ouluun tulee takatalvi! Roosa kirjoitti Instagram Storiesissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Roosa Bäck on vuoden 2017 Miss Suomi -finalisti.
Roosa Bäck on vuoden 2017 Miss Suomi -finalisti.

 

Poika vajosi pohjaan

Kanada-malja on kokenut kovia mestaruusjuhlissa. Ilta-Sanomien mukaan Poika olisi muun muassa vajonnut uima-altaan pohjaan, ja siitä olisi myös irronnut muutama osa. 

Lue myös: Tämän kaverin tietää kohta koko Suomi – onko hän Leijonien superyllättäjä? C Moren asiantuntija hehkuttaa estoitta Seiskalle: ”Erittäin fiksu jätkä ja maailmanmies”

Ja Iltalehti tietää kertoa, että ilmeisesti valtakunnan himoituin kanisteri on myös hukkunut jossain vaiheessa juhlien tuoksinassa.

Sensaatiomaisesti toisen Suomen mestaruutensa saavuttanut HPK lienee kuitenkin riehakkaat mestaruusbileensä ansainnut.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!