VOF-tähti ja Seiskasta tuttu transsukupuolinen Alex uuteen tv-ohjelmaan!

Uutiset | 24.02.2016 15:04

Aamulypsystä tuttu Anni Hautala juontaa Nelosen Kielletty rakkaus -uutuusohjelman, joka starttaa kanavalla maaliskuun puolessavälissä. Sarjassa tutustutaan suomalaisiin pariskuntiin, joiden rakkaustarinat ovat aiheuttaneet vastustusta sekä koviakin vihareaktioita niin perheen sisällä kuin yhteiskunnassakin.

Asiantuntijan roolissa nähdään Ensitreffit alttarilla –ohjelmasta tuttu psykoterapeutti Maaret Kallio.

 

 

Sarjan aikana tutustutaan muun muassa Seiskastakin tutun Alexin tarinaan.

TAUSTAA: Transsukupuolinen Alex selviytyi tytöstä mieheksi: Yritin itsemurhaa kehoni takia!

Alex oli ennen sukupuolenkorjausta lapsesta asti itsensä mieheksi kokenut Netta. Alex ja Penina tutustuivat, kun Alex tuli Peninan tallille töihin. Vaikka Penina oli tahollaan suhteessa silloisen poikaystävänsä kanssa, ei tunteille voinut mitään.  Se, että Alex on transmies, on saanut ihmiset puhumaan pahaa parista ja hevospiirien ilkeät nettikirjoittelut ja selän takana puhuminen loukkaavat.  Vastustajista huolimatta pari astelee yhdessä onnellisena alttarille!

 

 

Miranna oli vasta 14, kun hän näki tänä vuonna The Voice of Finland -kilpailuun osallistuneen Jarkkiksen esiintyvän televisiossa Bee Alive -yhtyeensä kanssa.

Äiti vei Mirannan fanitapaamiseen, joka muuttui kuitenkin nopeasti ensitreffeiksi. Alkujärkytyksen jälkeen suhde saikin Mirannan perheen siunauksen – muille 22 vuoden ikäero on ollut liikaa.

Suhde on poikinut muun muassa lastensuojeluilmoituksia, koulukiusaamista ja ahdistelua. Fyysiseksi uskonnollisen parin suhde ei kuitenkaan muuttunut ennen Mirannan täysi-ikäisyyttä ja hääyötä.

 

 

Milla ja Teemu olivat ennen perhetuttavia ja toistensa lasten kummeja.  Perheiden yhteisessä juhannuksen vietossa he päätyivät toistensa käsivarsille. 

Parin yhdessäolo on tuottanut niin välirikkoja kuin draamaa pienissä piireissä, mutta elämää suurempi rakkaus on ollut kaiken sen arvoista.

 

 

Diana oli työharjoittelussa Vaasan vankilassa, jossa hän tapasi Ollin. Dianan läheiset ja työkaverit eivät voineet hyväksyä Dianan ihastumista vankiin. 

Myös vartijat ja vankilapappi joutuivat tulemaan suhteen väliin, sillä vankilassa rakastuminen on kiellettyä. Pari kuitenkin tapasi salaa vankilan kirkossa ja sydämet sulivat yhteen. Yhteisellä matkalla on ollut haasteita läpi vuosien, mutta rakkaus kantaa vielä 20 yhteisen vuoden jälkeenkin.

 

 

Mari ja Terhi olivat kumpikin aiemmin naimisissa heterosuhteissa. Ensimmäisten tapaamisten jälkeen rakkaus kuitenkin leimahti, eikä mitään ollut enää tehtävissä.

Marin vanhemmat sekä neljästä lapsesta vanhimmat olivat shokissa Marin alettua seurustella naisen kanssa.

Tie kohti läheisten hyväksyntää on vasta alussa.

 

 

Hans ja Nitcharee tapasivat deittipalvelu OK Cupidissa.

Parin kuukauden viestittelyn jälkeen Hans kosi ja matkusti elämänsä ensimmäistä kertaa Thaimaahan, jossa parin oli tarkoitus mennä heti naimisiin. Siitä alkoi pitkä ja raskas byrokratia-show.

Yhteiskunnan ja ihmisten ennakkoluulot ovat ihmetyttäneet pariskuntaa.

 

 

Ellei tuore avopuoliso Jenni olisi rohkaissut, Mika ei välttämättä koskaan olisi uskaltanut pukeutua julkisesti naistenvaatteisiin.

Nyt nuori hevarimies liikkuu "Miisuna", naispuolisena alter egonaan pari kertaa kuukaudessa. Etenkin Jenniä ahdistaa se, että Mikan transvestisuuden vuoksi pari saa ilkeämielisiä kommentteja ja kaupungilla heidän peräänsä tuijotetaan ja huudellaan.  

 

 

Saila ja Sampo olivat siitä tavallinen nuoripari, että he halusivat naimisiinmenon jälkeen perheenlisäystä. Kun kävi ilmi, ettei vauvaa ollut mahdollista saada omin keinoin, he hakeutuivat hedelmöityshoitoihin.

Hoidot kuitenkin evättiin parilta sillä perustella, että Sampo sairastaa Duchennen lihasdystrofiaa ja Saila on cp-vammainen.

 

 

Hanna ja Jaakko olivat tahoillaan naimisissa, ja heidän lapsensa olivat samassa päiväkodissa. Leikkitreffien myötä vanhemmatkin tutustuivat toisiinsa paremmin. Leikkitreffit muuttuivat nopeasti suhteeksi.

Lopulta koko pienen paikkakunnan järkytykseksi Hanna ja Jaakko jättivät omat puolisonsa ja läheisiään uhmaten päättivät olla yhdessä.

 

 

Joni ja Ville päätyivät yhteen monen mutkan kautta, mutta hyvää kannatti odottaa, sillä he täydentävät toisiaan.

Isoin ongelma parin suhteeseen tuli, kun Villen vanhemmat saivat tietää poikansa olevan homo. Vanhemmat katkaisivat välit Villeen kokonaan. Parista tuntuu käsittämättömältä, että heidän suhdettaan on niin vaikea hyväksyä.

 


 

Kuisma oli vastikään jäänyt leskeksi, kun hän tapasi niin ikään leskeksi jääneen Pirjon. Jo kihlautuessaan he joutuivat pahoihin ongelmiin, sillä ortodoksisen kirkon ikivanhojen sääntöjen mukaan pappi ei saa mennä uudestaan naimisiin, vaan hänen tulisi elää selibaatissa.

Lopulta Kuisma menetti rakkauden vuoksi pappeutensa ja työnsä.

 

 

Titta ja Gökhan tapasivat Alanyassa, missä Titta lomaili ystävänsä kanssa.

Gökhan oli baarissa töissä ja teki ohessa omien sanojensa mukaan playboyn hommia. Kohtaamisesta syttyikin rakkaus, joka sai kaikki Titan läheiset takajaloilleen.

Jokainen Titasta välittänyt yritti puhua häntä ympäri – 14 vuotta nuoremmalla turkkilaisella ei heidän mukaansa voinut olla muuta suunnitelmaa kuin tulla Suomeen ja viedä Titan rahat.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!