fbq
Uutiset
11.09.2013 13:50
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan toimitus
VIP - Sauli Koskinen ja Jaakko Manninen tv-sarjan kulissien takana!
Uutiset
11.09.2013 13:50
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan toimitus

Sauli Koskinen tähdittää uutta, FOX-kanavalla nähtävää nimikkosarjaansa Saulin paras kaveri. 10-osainen tv-sarja nähdään FOXilla aina lauantaisin (14.9. alkaen) klo 21.

Vauhdikkaassa sarjassa vuoden 2007 BB-voittaja Sauli viettää toiminnantäyteisen ja hauskan päivän Los Angelesissa asuvan suomalaisen kanssa.

Jaakko Manninen on ensimmäisen jakson vieras. Jaakko muistetaan 2000-luvun alussa menestyneen Beats and Styles -yhtyeen DJ Contorolina.

-Muutaman vuoden tahkoamisen jälkeen tuli olo, että tämä on tässä. Piti keksiä jotain uutta. 2009 tulin Losiin ensimmäisen kerran fiilistelemään ja 2010 muutin tänne vaikituisesti, Jaakko kertoo.

Jutty Ranx -hittien taustapiru!

Jaakko on menestynyt Hollowoodissa. Hänen uusin hittituoteensa on Jutty Ranx, jonka Jaakko on luonut yhdessä Justin Taylorin kanssa. Jaakon säveltämää ja sanoittamaa I See You -hittiä on katsottu YouTubessa yli 7 miljoonaa kertaa.

Saulin kanssa Jaakko vietti hilpeän päivän. Intohimoisena surffarina Jaakko vei kaverinsa aaltoihin. Saulille lainelautailu oli uutta eikä laudalla ollut helppo pysyä...

Jaakko on myös innokas viininharrastaja, ja hän yllätikin Saulin järjestämällä retken tyylikkäälle viinitilalle Santa Barbaraan. Kaverukset innostuivat opettamaan viinitilan ulkomaalaisille vieraille myös, miten "kippis" muka sanotaan suomeksi... mutta se ei ole lasten korville kelpaavaa!

Kotitalossamme tehtiin mykkäelokuvia!

Jaakko sanoo olevansa Losissa onnelisempi kuin koskaan.

-Amerikka on minun juttuni. Kun yläasteikäisenä aloin järjestää Mäntsälässä bileitä, en voinut kuvitellakaan, että asuisin joskus Los Angelesissa ja tekisin täällä musaa. Mutta haaveethan on tehty täytettäviksi!

Jaakon kanssa Hollywoodissa asuu hänen Tuuli-vaimonsa. Pariskunnan vanha talo Hollywoodin ytimessä on osa elokuvakaupungin historiaa, sillä siellä on 20-luvulla kuvattu useita mykkäelokuvia. Jaakko on rakentanut talon olohuoneeseen oman kotistudion, missä muun muassa Jutty Ranxin hitit ovat syntyneet.

-Itse asiassa I See You -musavideo kuvattiin tuossa meidän olkkarissa kangasta vasten. Ja vaimoni värjäili vesiväreillä kuvia videolle!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »