Katso kuvat!
Irina Tundra

Uutuuskirja: Näin yliopisto-opiskelijasta tuli strippari Irina Tundra - "Ensimmäisenä työpäivänä 26 asiakasta"

17.09.2019 13:33

Taiteilijanimeä Irina Tundra käyttävä striptease-ammattilainen kertoo elämänkertakirjassaan Irina Tundra K-18, että palo alalle syttyi 2000-luvulla Blink-182 -bändin levynkannesta.

irinaKuva: Photolies.com

Haaveena iso povi

Ajatus aikuisviihdealasta on ollut mielessäni siitä asti, kun Janine Lindemulder poseerasi Blink-182-albumin kannessa. En tosin silloin tiennyt mitään pornosta tai stripteasesta, joten en varsinaisesti osannut ajatella aikuisviihteestä itselleni uraa. 

Aluksi minua kiinnosti seksikkäissä kuvissa ja musiikkivideoilla esiintyminen ja vaikkapa eroottisten vaatteiden suunnittelu alan esiintyjille.  

Irina kertoo, että suurennutti rintansa kiurgisesti 20-vuotiaana.

Isoista rinnoista haaveilin jo varhaisteininä. Silloin kuitenkin luulin, että silikoneihin on varaa vain filmitähdillä ja että minulla ei olisi siihen ikinä mahdollisuutta. 

Eräänä päivänä kuitenkin tein internethaun ja huomasin, ettei leikkaus ole kovinkaan kallis. Niinpä kaksikymmentävuotiaana otin ensimmäiset silikonini.

Leikkaus oli minulle käännekohta, jonka jälkeen käsitykseni kehostani ja asenteeni alastomuuteen muuttuivat täysin. Sen sijaan että piilottelin muotojani, minussa kasvoi halu näyttää niitä. 

TundraKuva: Photolies.com

Opiskelut jäivät

Povipommiksi muuttunut neito halusi poseerata miestenlehdissä ja tutustui aikuisviihdealan ihmisiin. Irina opiskeli yliopistossa geologiaa, mutta huomasi pian, ettei ehdi sekä opiskella että toteuttaa esiintymisviettiään. Opiskelut saivat jäädä ja Irina alkoi stripata kokoaikaisesti. 

Aloitin aikuisviihdealalla keväällä 2009 ja tein aluksi lähinnä privaattiesityksiä. Kävin kysymässä töitä ja muistaakseni pääsin aloittamaan hyvin nopeasti. Paikan omistaja esitteli minulle huoneet. Hän kertoi hinnat ja säännöt ja totesi: ”Ja sinähän tiedät, mitä siellä huoneissa tehdään.”

En uskaltanut kysyä, koska ajattelin, etten voinut olla tietämätön, kun olin itse hakenut töihin, joten nyökkäsin vain ”kyllä”. Todellisuudessa minulla ei ollut aavistustakaan!

Minulla kävi ensimmäisenä täytenä työpäivänäni 26 asiakasta ja sen jälkeen keskimäärin 13 asiakasta päivässä. 

Irina-irinaKuva: Photolies.com

Ulkomaille

Kokemuksen kartuttua Irina suuntasi ulkomaille. Hän kertoo kirjassa olleensa töissä Isossa-Britanniassa, Australiassa sekä Yhdysvalloissa. Suurkaupungeissa työskennellessään Irina huomasi, että eri kulttuuritaustasta tulevat asiakkaat tykkäävät hieman eri jutuista. 

Ruotsalaiset tykkäsivät feikeistä naisista eli naisista, joilla oli silikonit, tatuointeja, rakennekynnet, vahvat meikit ja tekohiukset.  Suomalaiset pitävät enemmän tavallisemmasta, siitä naapurin tytöstä. 

Myös brittiläiset pitävät luonnollisemmista naisista, ja heille on tärkeää, että keskustelu sujuu. Amerikkalaiset ovat suosittuja strippiklubeilla, koska he tippaavat hyvin!

Turkkilaiset taas haluavat tinkiä. Intialaiset tekevät usein niin, että hintaa kysyessään he haluavat vain perusshow’n tai jos on baarikeikka kyseessä, luvataan ruokaa ja kuinka paljon taukoja tahansa. Sitten kun maksu on suoritettu, aletaankin pyytää lisää asioita tai taukoja ei saakaan pitää enempää tai ei suostuta maksamaan enempää. Venäläiset tykkäävät tisseistä, Lähi-idästä tulevat yleensä perseestä.

Kaakkois- ja itäaasialaiset hakevat yleensä seksiä ja ymmärtävät nopeasti olla tuhlaamatta strippareiden aikaa, kun tajuavat, että sitä ei ole saatavilla. Intialaiset haluavat aina kosketella tai tehdä jotain suullaan: nuolla tai pussailla tai sitä,  että heitä nuollaan tai heidän suustaan otetaan raha. 

Kursivoidut sitaatit kirjasta Irina Tundra K-18 (Docendo), kuvat: Photolies.com

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!