fbq
Uutiset
08.05.2019 12:59
Teksti: Pauli Poutanen |Kuvat: Seiskan toimitus
Jere ja Nacci juhlivat paljon yhdessä
Uutuuskirja: Jere Karalahti ja jengiläiset laittoivat huumehuuruisissa juhlissa hotellisviitin tuhannen säpäleiksi!
Uutiset
08.05.2019 12:59
Teksti: Pauli Poutanen |Kuvat: Seiskan toimitus

Cannonball MC:n johtohahmona tunnetuksi tullut, sittemmin näyttävät potkut porukastaan saanut Janne "Nacci" Tranberg, 44, kertoo vaiheistaan uutuuskirjassa Wanted - Suomen etsityimmän rikollisen tarina (Crime Time)Tranberg ei peittele persouttaan bilehuumeille, erityisesti kokaiinille ja amfetamiinille. Hän tosin huomauttaa, ettei enää käytä päihteitä.

Kirjasta käy ilmi, että ennen talousrikoksiin erikoistumistaan Tranberg hankki rahaa toimimalla huumekaupassa. Huumeet vauhdittivat myös jengiläisten illanviettoja, jotka kertoman mukaan venyivät joskus vuorokausien mittaisiksi sekoilubakkanaaleiksi.

Kohukiekkoilija Jere Karalahti ja Tranberg ovat kirjan mukaan hyvät kaverit, ja miehet ovat myös "rentoutuneet" yhdessä. 

Viihdyimme paljon yhdessä. Se oli puhdasta ilonpitoa. Sellaista veijarimaista maailmanlopun meininkiä. Nacci on ollut mua kohtaan aina avulias ja pitänyt kiinni siitä, mitä on sovittu. Rikollisesta taustastaan huolimatta se on hyvä ja aito jäbä....Ystävyytemme jatkuu edelleen, Karalahti kertoo kirjassa.

Hotellibileet

Kirjassa kerrotaan jengiläisten bileistä Helsingissä, hotelli Strandissa, vuonna 2007. Samaisista bileistä on kerrottu edesmenneen gangsteri Marko Lönnqvistin elämänkerrassa Elämäni gangsterina, ja Karalahden Jere -elämänkertakirjassa.

Pari päivää ja yötä kestäneiden huumehuuruisten juhlien seurauksena hotellisviitti oli remonttikuntoinen. Muun lisäksi joku oli ampunut käsiaseella televisiota. 

Hotellista oli varattuna sviitti tai kaksi.... Tulimme jostain Helsingin yökerhosta jatkamaan. Pääsimme nopeasti tunnelmaan. Seremoniamestarina toimi Karalahti. 
Mies oli sonnustautunut hotellin kylpytakkiin ja kunto oli erittäin raju. Niin oli itsellänikin hetken päästä. Pöydältä viiden sentin viiva amfetamiinia naamaan ja alettiin olla samalla levelillä. Nyt seremoniamestareita oli kaksi. Buustasimme toinen toisiamme hulluilla ehdotuksilla. Pari tasoittavaa viivaa lisää ja heti alkoi tapahtua. Jere otti silityslaudan ja surffasi sillä portaita alas. Minä tipahdin sviitin toisen kerroksen kaiteen yli alempaan kerrokseen. Pahemmin ei käynyt kummallekaan. Kropat vain mustelmilla seuraavan viikon, kirjassa kuvaillaan.

Kertoja-Naccin mukaan tuhoista seurasi useiden tuhansien eurojen lasku.

Karalahti ja Nacci biletunnelmissa 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »