Uutiset

Uutisankkuri Matti Rönkä paljastaa työnsä suurimman nautinnon lähteen: ”Vaalien aikaan saan pieniä orgasmeja!”

01.01.2019 19:33

Vaikka Yleisradion uutisankkuri Matti Rönkä, 59, on kaikille suomalaisille tuttu matalaääninen hahmo, hän saa kulkea rauhassa turuilla ja toreilla. Kaljallekin voi mennä.

– Ei minua tulla häiritsemään koskaan missään. Korkeintaan kotiseudulla Savossa joku saattaa huikata: ”Katohan kirjailijakin lähteny!”.

Lue myös: Uutisankkuri Matti Rönkä ilmaisi syvän huolensa valemediasta: ”Itseään toimittajiksi kutsuvia, tarkoituksella valehtelevia ihmisiä!”

Uutisankkuri on tehnyt pitkän ja komean uran uutismaailmassa. Hänen jalanjälkiään seuraavat nyt tytär Reetta ja poika Otto. Molemmat ovat toimittajia.

– En ole heitä tähän ammattiin mitenkään kannustanut, tosin en myöskään estellyt lähtemästä tälle alalle, Rönkä sanoo.

– Ehkä he ovat kotona aistineet, että tämä on kiva ammatti.

Lue myös: Suomen luotetuin mies Matti Rönkä muistelee uransa kovinta paikkaa: ”Töistä soitettiin, että nyt on noin 800 hukkunutta!”

Matti on myös tuttu näky studioissa vaali-iltoina.

– Vaalien aikaan saan pieniä orgasmeja, hän naurahtaa.

– Onhan se mahtavaa, että saan olla työssäni kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ilman, että tarvitsee olla itse politiikassa mukana.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!