Uusi laulajatähti Vesta täräyttää tiskiin harvinaisen suoraa puhetta: "Minua ei kiinnosta esiintyminen"

Uutiset | 02.02.2019 11:44

Raketin lailla kotimaiselle musiikkitaivaalle noussut Vesta, koko nimeltään Vesta Rebekka Burman, 24, saattaa hyvinkin putsata palkintopöydän lauantai-illan musiikkigaalassa. Nuori laulaja-lauluntekijä on ehdolla peräti kuuden Emma-palkinnon saajaksi.

Lue myös: He taistelevat Emma-gaalan palkinnoista: Vesta ja Gasellit kahmivat ehdokkuuksia!

Lukiossa biisienteosta kiinnostuneen Vestan sydäntä lähellä on nimenomaan musiikin tekeminen, ei niinkään sen esittäminen. Hän myöntää suoraselkäisenä Seiskalle, ettei erityisemmin nauti lavalle nousemisesta.

– Minua ei kiinnosta esiintyminen. Tai nyt tietysti kiinnostaa, kun on sellainen sanoma, jota on kiva käydä esittämässä ihmisille, hän korostaa.

– Olen tehnyt sellaisia biisejä, joita on ihana tulla katsomaan ja laulamaan mukana. Kun näen sen, saan voimaa esiintymiseen.

Lue myös: Emma-palkintoehdokkuuksia kahminut laulaja Vesta avautuu menneisyydestään: ”Enää en sitä tekisi!”

Vaikka Vesta kertoo saavansa voimaa esiintymiseen nähdessään yleisönsä laulavan biisejään, hän myös tunnustaa jännittävänsä lauteilla.

– Totta kai se jännittää! Jollei jännittäisi, sehän olisi ihan sairaan tylsää.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!