Kaupallinen yhteistyö

Zmarta
Kaupallinen yhteistyö Zmarta

Uusi lakimuutos toi suomalaisille uusia mahdollisuuksia – näillä vinkeillä voit saada puristettua lainamenoista jopa satoja euroja

01.07.2020 08:00

Koronakriisi on aiheuttanut paljon epävarmuutta. Uusi lakimuutos mahdollistaa, että nyt on korkea aika tarkistaa, ettei lainakuluihin mene liikaa rahaa. Lue lisää!

Uusi lainojen korkokattolaki on mahdollistanut, että lainojen nimelliskorko voi olla korkeintaan 10 prosenttia ja kulut maksimissaan 150 euroa koron päälle vuoden 2020 loppuun asti.

Uusi laki tarkoittaa, että nyt on erittäin tärkeää kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen. Huomionarvoinen seikka on myös se, että korkolaki muuttui viimeksi syyskuussa 2019. Korkotaso ei vanhoissa lainasopimuksissa ole päivittynyt syyskuussa 2019 automaattisesti, joten monilla on vielä jäänyt kalliita vanhoja lainoja. Tämän takia on erittäin tärkeää hakea uutta edullista lainaa, jolla voi kuitata kalliin vanhan pois. 

- Joillain asiakkaillamme on vielä jäänyt yli 50 prosentin lainoja roikkumaan, joten nyt on erittäin tärkeää päästä niistä eroon. Lainojen korot ovat uuden lakimuutoksen myötä korkeintaan 10 prosenttia, joten rahaa menee aivan hukkaan liian kalliiden korkojen maksamiseen, vinkkaa Zmartan lainaneuvoja Lotta.

Päivitä lainasi korko NYT ajan tasalle Zmartalla ja välty maksamasta liikaa!

Etenkin kansantaloudellisesti vaikeina aikoina on todella tärkeää pitää huolta siitä, että oma talous on optimoitu lainojen korkoja ja kuluja ajatellen. Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, sillä sen tuomat säästöt voi käyttää esimerkiksi puskurirahaston kasaamiseen tai oman varallisuuden kartuttamiseen sijoittamisella.
 
- Jos sinulla on esimerkiksi joustoluotto, luottokortti tai osamaksu, voit huomaamattasi maksaa hurjan määrän esimerkiksi tilinhoitomaksuja tai kuukausikuluja jokaisesta lainasta erikseen. Monet ovat jättäneet ne katsomatta ja kauhistuneet, kuinka paljon tulee maksettua niistä. Sen takia on erittäin tärkeää minimoida lainamenot ja yhdistää tällaiset maksut yhdeksi edulliseksi lainaksi, jotta kuluja menee vain yhdestä. Lisäksi yhdelle suurelle lainalle voi saada edullisemman koron kuin yksittäisille lainaerille, Lotta vinkkaa.

Täytä lainahakemus Zmartalla nyt – hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään!

Me Zmartalla kartoitamme maksutta asiakkaan tilannetta lainahakemuksen yhteydessä ja katsomme, millaisia lainoja kannattaa yhdistää. 

- Sen sijaan esimerkiksi opintolainaa ja asuntolainaa ei kannata yhdistää muihin lainoihin, koska niissä on erittäin edullinen korko, Lotta jatkaa.

Käytä 2 min fiksusti ja katso, tuoko alentunut lainataso sinulle säästöjä!

Tietoa Zmartasta

Zmarta tarjoaa maksutonta laina- ja sähkövertailua. Zmartalla on mahdollisuus saada henkilökohtainen palveluneuvoja, joka auttaa vertailuprosessissa eteenpäin. Zmartan ammattitaitoiset asiakaspalvelijat palvelevat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!