Katso kuva!
Jenny Helenius

Uuh, miten avonainen uikkari, Bachelorette-Jenny! "Uimassa Helsingin kattojen yllä, ihanassa lumisessa talvisäässä - minulla on vain yksi sana tähän, ahhhhhh!"

18.12.2018 13:22

Bachelorette Suomessa unelmiensa miestä etsineen Jenny Heleniuksen pitkä odotus palkittiin vihdoin joulukuun alussa, kun tosi-tv-sarjan päätös nähtiin Liv-kanavalla.

Lue lisää: Bachelorette Suomessa jättiyllätys! Jenny valitsi miehensä ja puhuu nyt suunsa puhtaaksi – tämän vuoksi ennakkosuosikki jäi nuolemaan näppejään: ”Silloin tajusin, että…”

Sarjan päätösjaksoissa selvisi, ettei turkulaislähtöisen kaunottaren rinnalle löytynynyt pysyvästi ketään, vaikka hän joensuulaisen Joonan nimellisesti "voittajaksi" valitsikin.

Lue myös: Ei ole todellista! Bachelorette Suomen Jenny, 35, lemppasi Joonansa lähes välittömästi – raju totuus iski vasten kasvoja: ”Eihän sellaista jaksa katsella pitkään”

Toisin sanoen Jenny on ja pysyy sinkkuna, mutta sitä hän ei voinut vielä ohjelman aikana kertoa kenellekään!

LUE LISÄÄ: NYT KAIKKI SINKKUMIEHET HEREILLÄ! SUOMEN TAVOITELLUIN KAUNOTAR ETSII KUUMEISESTI SEURAA – MUODOKAS JENNY, 35, HARVINAISEN AVOIMENA: ”ASENNAN TINDERIN VÄLITTÖMÄSTI”

Nyt haku on selvästikin päällä, sillä yksi Helsingin tavoitelluimmista sinkkukaunottarista julkaisi maanantaina (17.12.) seksiä tihkuvan kuvan Instagram-profiilissaan, eikä se jättänyt paljoakaan arvailujen varaan.

Uimassa Helsingin kattojen yllä, ihanassa lumisessa talvisäässä. Minulla on vain yksi sana tähän, ahhhhhh, Jenny hehkutti selfiensä kuvatekstissä.

Upea kuva on kerännyt yli 1 000 tykkäystä ja useita ihailevia kommentteja.

- Vau, mikä kaunotar! 

- Kihelmöivä kuva susta, NO HUH

- Suomalainen nainen kauneimmillaan, tosi-tv-kaunottaren seuraajat ylistävät.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!